mrl007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Γνωριζει καποιος τι δικαιολογητικα χρειαζονται κ ποσες μερες παιρνει για να βγει?
gokal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τα παρακατω για ΜΗ μεταναστευτικη βιζα 1) Παραβολο 85 ευρα στην Πειραιως 2) Διαβατηριο 3) Φωτογραφια για αμερικανικη βιζα 4) Συμπληρωνεις μια αιτηση on-line κ αν εισαι αντρας απο 16-45 αλλη μια αιτηση 5) Παιρνεις τηλ, κανονιζεις ραντεβου 6) Πας δινεις τα χαρτια, σε ρωτανε 1 -2 πραγματα και σου λενε αν εγκρηθηκε 7) Πας την επομενη μερα κ παραλαμβανεις περισσοτερες λεπτομερειες στο www.usembassy.gr
mindtrapper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Από τη σελίδα: Visa Information Immigrant Visas The Immigrant Visa Branch provides services to Greek and third-country nationals who wish to immigrate to the United States. Hours of Operation: 8:30 am to 12:00 pm - Monday through Friday. Phone: (210) 720-2452 or (210) 720-2453 from 1:00 pm to 4:30 pm E-mail: [email protected]. Θενκ γιου βερι ματσ.............
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 να πας νωρις και παρε μαζι σου κατι να περναει η ωρα....φωτος μην βγαλεις εξω, βγαλε εκει γιατι ειναι καπως περιεργοι στις φωτο.
BLISS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Χαλαρωσανε τα πραγματα με τις βιζες για αμερικα; Μεχρι προσφατως για να βγαλεις βιζα ηθελες μπαρμπα, και παλι με το ζορι... Γνωστος μου που πηγε φλοριντα πριν 2 μηνες, μονο πιστοποιητικο πολιτικων φρονηματων του προπαππου του δεν του ζητησανε κι ας πηγαινε για δουλεια 3 ημερων... (απο την πρεσβεια τους στο Λονδινο ομως αυτο)
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εγω πριν 3 χρονια ειχα παει ολα τα χαρτια που μου ειπανε, με ρωτησανε τι σπουδαζω, τι μαθηματα παρακολουθω, που θελω να δουλεψω, και μου δωσανε visa για 10 χρονια. α και το παράβολο ηταν 100 ευρώ, και το αγοραζες επιτόπου
Integrator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ξερει κανεις σημερα τι χαρτια χρειάζονται για να παει κανεις Αμερική για περαιτέρω σπουδές? επειγομαι pls για την οποια απαντηση σας. ευχαριστω πολυυυ.
archsatan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ξερει κανεις σημερα τι χαρτια χρειάζονται για να παει κανεις Αμερική για περαιτέρω σπουδές?επειγομαι pls για την οποια απαντηση σας. ευχαριστω πολυυυ. Μερικές εκατοντάδες τέτοια :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.