danaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, να θέσω ένα ερώτημα. Πέρσι, το Μάρτη πήρα Ondsl kit από την otenet. Αυτό με τους προπληρωμένους 4 μήνες και με την υποχρέωση για τους υπόλοιπους 8 μήνες μέχρι να κλείσει ο χρόνος. Όταν θα τελειώσει ο χρόνος, θα συνεχίσω να έχω την ίδια χρέωση που έχω τώρα, γύρω στα 10€ το μήνα για 768Κ ή θα με πάνε στα σημερινά τιμολόγια που είναι 20 και κάτι ευρώ; Οποιαδήποτε απάντηση more than ευπρόσδεκτη...
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 partous kalitera ena tilefono.giati einai toses poles prosfores kai tosa pragmata stin mesi opou kalitera na sou poun autoi ti pezei tin trexousa stigmi
danaos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα θα τους πάρω τηλέφωνο αλλά, ψάχνοντας λιγάκι, έπεσα από τα σύννεφα με το ότι ενώ πλήρωνα 10 ευρώ πρέπει να πάω στα 20 και κάτι, για μια σύνδεση πού πότε είναι 60Κ, πότε 25Κ και πότε 5Κ ή και καμιά φορά αδυναμία σύνδεσης... Προβληματίζομαι πολύ...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 apo tin alli xoris adsl omos den exei noima.
danaos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα... Αισθάνομαι σαν να μου έριξαν το δόλωμα, το καταβρόχθισα και τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτό...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 min to skeftesai etsi.fisiologiko einai.kai ego xoris adsl den tha mpena kan sto net pleon akoma kai an i adsl mou epeze sta 5 kbytes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.