Προς το περιεχόμενο

αγραφα δισκακια

sap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταπεινή γνώμη ενός τεχνικού. Το κάθε cdr αποδίδει καλύτερα με κάποια cd και χειρότερα με κάποια άλλα. Πχ στο δικό μου (Creative CDRW 4424 Blaster) γράφω υπέροχα σε verbatim αλλά σε polaroid και Kodak δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω τίποτε (ούτε με μαρκαδόρο που λένε!!!). Έχω ακούσει σε άλλους συναδέλφους με διαφορετικά cdr που ορκίζονται πως γράφουν στα kodak τέλεια. <BR>Όλα χρειάζονται δοκιμές και να αποφασίσεις το τί είναι αυτό που θέλεις...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by orestis:<BR><B>Δεν το καταλαβαινω βρε παιδια... Γιατι αν γράψω ενα cd σε ταχυτητα 4 ή 8 ή 12 θα έχει πρόβλημα ; Έχω το τελευταίο recorder της Plextor... Μήπως είναι θέμα παλιάς τεχνολογίας ; Κάποιος τεχνολόγος να μας πει ;</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Gia mousiki milame etsi?<BR>Ta apla engrapsima CD gia logous pou varieme na analiso :-) zorizoun poli mia audio siskevi CD, me apotelesma polla errors pou den katalavenis amesa alla alionoun tin piotita simantika.<P>Ean pali xrisimopoiis to cdrom tou PC sou gia mousiki, kanena provlima.<P>--------------------------------<BR>(KAI TA PIONEER EINAI POLI KALA)<BR>--------------------------------<P>Stay High!<p>[This message has been edited by Aylus (edited 08-01-2001).]

Δημοσ.

Εγω παντως με τα TDK 80ρια που κυκλοφορησαν προσφατα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.<BR>Ο φιλος που ειπε για το προβλημα των εγγραψιμων cd σε συσκευες audio εχει δικιο. Αρκετα καλυτερα συμπεριφερονται τα εγγραψιμα audio-cd στις "μαυρες" συσκευες.<BR>Για συλλογες εγω παντως θα προτεινα mp3 σε pc ή ειδικη συσκευη και mini disc (σε ηχοσυστημα αυτοκινητου συνισταται θερμα !)<BR>

Δημοσ.

Reeee ta kalytera einai ta fthnotera reeeeee<BR>egw twra grafw se Teac pou exoun apo panw mia mayrh epistrosh (dhthen noname) alla fenontai ta anaglyfa tis teac.160 to ena einai kalh timh e???<BR>ta exw dokimasei se psx dreamcast pc audio kai den exw problhma.<BR>parolayta tha symfonisw me to papaki princo is the best akribotera me alla still best!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...