george4791 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 καλημερα σε ολους τους φιλους. εχω το lg dv9900 (το απλο οχι το H) και προσπαθω να βρω εαν υποστηριζει progressive scan. απο οτι ειδα στο site που το αγορασα λεει οτι εχει progressive scan και εχει και component εξοδο αλλα δεν μπορω να βρω πως μπορω να το ενεργοποιησω. επισης εχω μια lcd tv που υποστηριζει progressive scan - χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση στην tv ή θα παιξει απο μονη της εαν καταφερω και βρω πως ενεργοποιηται στο dvd. θα το εκτιμουσα εαν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει. ευχαριστω προκαταβολικα χμους/γιωργος
venejo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ρύθμιση η TV σου δε χρειάζεται σίγουρα. Σε Sony Bravia 40'' του γαμπρού μου και σε Samsung που έχω δει το βλέπουν αυτόματα. Από το DVD-LG όμως πρέπει να επιλέξεις στις ιδιότητες της Component εξόδου (αυτή με τα τρία διαφορετικού χρώματος RCA βύσματα) αν θα την δίνει Interleaced ή Progressive Scan έξοδο.
george4791 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω φιλε venejo, και εγω sony bravia εχω. το θεμα ειναι οτι εψαξα να βρω απο το menu του dvd για ρυθμιση για progressive scan και δεν βρηκα. θα ξανακοιταξω - ευχαριστω παντως. χμους/γιωργος
venejo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Το συγκεκριμμένο player δεν το ξέρω και στο δίκτυο βρήκα συγκεχυμένες πληροφορίες για το αν τελικά έχει progressive scan ή όχι. Ίσως διαφέρει ανά χώρα. Φαντάζομαι ότι σαν λειτουργία θα πρέπει να το αναφέρει στην προσοψή του, στο εγχειρίδιο και φυσικά να έχει και εσύ συνδέσει μέσω των 3 έγχρωμων εξόδων (component) κόκκινο/πράσινο/μπλε χρώμα και όχι στην απλή κίτρινη component. Άν δεν έχει τις 3 παραπάνω συνδέσεις τότε σίγουρα δεν είναι Progressive και φυσικά αφού έχεις και εσύ την Bravia αν πάρει σήμα Progressive το αναφέρει σαν 576p. Άν έχει και scaler για 720p και 1080i θα το αναφέρει αντιστοίχως η tv σου.
george4791 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 venejo εισαι πολυ σωστος γιατι καθισες και εψαξες στο Internet για να βρεις λυση για το προβλημα μου. ειχα κοιταξει και εγω πριν ρωτησω και ακριβως λογω του οτι οι αποψεις για αυτο το dvd ειναι μπερδεμενες για αυτο ρωτησα. anyway θα το κοιταξω οταν παω σπιτι παντως με βοηθησες αρκετα. ευχαριστω και παλι φιλε μου χμους/γιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.