Προς το περιεχόμενο

Zhthte xorhgos...

Cold_Hearted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera exw ena site ( http://www.streetstyle.gr ) pou asxoleite me to ellhniko hiphop kai graffiti..ews twra den exw kapoio oikonomiko ofelos apo to site...H istoselida ka8hmerina dexete toulaxiston 2500 hits...

Opoios endiaferete na mpei xorhgos katabalontas ena mikro xrhmatiko poso wste na diafhmistei sthn istoselida as epikoinwnhsei mazi mou mesw msn sto [email protected] h mesw mail sto [email protected]

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι ρώτησε για πλάκα φίλε μου.ούτε ήταν ερώτηση με μορφή ειρωνίας η χλευασμού.Είναι απλή χαρακτηριστική ερώτηση σε τέτοιες περιπτώσεις.

είναι τα hits (δηλαδή εγώ μπορώ να μπω 10 φορές την ημέρα) είναι και οι unique IPs (που φένεται πόσοι χρήστες έχουν μπει) ασχέτως αν ο ένας μπήκε μία φορά και ο άλλος 200.

Δημοσ.

δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Απλά από την απάντηση σου μου φάνηκε ότι νόμισες ότι ο άλλος έκανε πλάκα.

Το "απρόσωπο" του Internet βλέπεις...

Δημοσ.

File mou to pio grhgoro pou tha mporouses na kaneis einai na xrhshopoihseis to adsense advertisement tis google mias kai apo oti eida stin selida sou exeis idaniko xwro sta plaina perithoria ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...