thanocaster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 To συγκεκριμένο πείραμα(βασανισμός; )δεν έδειξε αποβλάκωση,αλλά σύγχιση. Είναι σίγουρο πως αν το πειραματόζωο έπαιζε με το "3d sex villa" ή κάτι παρόμοιο,και μετά τον υπνωτίζανε και τον έβαζαν σε μια κρεβατοκάμαρα με γυναίκες,θα ορμούσε! Εγώ και να μην είχα παίξει το παιχνίδι που αναφέρεις, πάλι θα ορμούσα! Λες να έχω κάνα ψυχολογικό;;; Πάντως η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κολλάς με κάποια παιχνιδάκια και απανθρακώνεις και τα τελευταία σου εγκεφαλικά κύτταρα. Και καλά για παιχνίδια με το όποιο διδακτικό περιεχόμενο (λέμε τώρα...). Εγώ τελευταία έχω κολλήσει με το... frogger...
Eddie Johnson Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=UgN5LKFqwYA Καλά, δε του δίναν του παιδιού και καμιά καραμπίνα (ψεύτικη) να χαρεί λίγο παραπάνω? Ή κανένα minigun? Εκεί να δεις πώς θα φώναζε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 rofl,ekpliktiko skiniko tou Derren....theos!
Filos19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Χαχαχαχα!!!!!!!!! ta videogames APOVLAKONOUN.. ontos..prepei na eise kai ligo vlakas gia na se apoteliosoun.. Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!
stoni90 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 To συγκεκριμένο πείραμα(βασανισμός; )δεν έδειξε αποβλάκωση,αλλά σύγχιση. Είναι σίγουρο πως αν το πειραματόζωο έπαιζε με το "3d sex villa" ή κάτι παρόμοιο,και μετά τον υπνωτίζανε και τον έβαζαν σε μια κρεβατοκάμαρα με γυναίκες,θα ορμούσε! egw pali kai xwris ipnotismo, pali tha ormousa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.