louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 λοιπον παιδια εβγαλε το connex την εξης προσφορα.Usb modem, 768, 19.50 ο μηνας για 6 μηνες + 50 ευρω δωρο(που αν αφαιρεθουν βγαινει γυρω στα 11 ευρω ο μηνας)>Επιπλεον με 4.5 ευρω το μηνα επιπλεονν δωρεαν αστικες -υπεραστικες κλησεις απο 8 το βραδυ ως τις 8 το πρωι, η ολο το σαββατοκυριακο.Αν θελετε και τα δυο παει 7.9 ευρω. Ψιλομαπα μου φαινεται η προσφορα ποια η γνωμη σας?
KGP Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ksechnas kai ta 250 sms to mina dorean pou dinei.... meso tou cool4u.otenet.gr psilomapa giati? me vasi pio pragma to les?
louben Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 λεω ψιλομαπα γιατι με τετοιο πακετο δεν μπορει να αανταγωνιστει ευθεως την Τελλας(κλησεις απο 8 το πρωι ως 8 το βραδυ???????)>Υποτιθεται οτι αν θελει να μεινει στην επιφανεια και να μη χασει τους πελατες που εχει πρεπει να βγαλει μια πραγματικα συμφερουσα προσφορα οπου αν συναθροιστουν και τα παγια να βγαινει περιπου στο 40 αρι στης τελλας(ασε που η τελευται δινει 4μβιτ. Οσο για τα μηνυματα και εγω που εχω cosmote δικαιουμαι 10 δωρεαν την ημερα απο το mycosmos οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.