Crizzt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Κάνω μια παραγγελία από Pixmania εξωτερικού, γιατί σπουδάζω έξω. Ήταν στα 78,35 ευρώ στο τοπικό νόμισμα. Την επόμενη εργάσιμη λαμβανω email και μου ζητάνε αντίγραφα διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης για να πιστοποιήσουν οτι είμαι εγώ αυτός που παραγγέλνει. Αυτό το θεωρώ προσωπικό δεδομένο και ακυρώνω τη παραγγελεία την ίδια στιγμη. Το πρόβλημα τώρα. Βλέπω στις κινήσεις της πιστωτικής μου οτι η χρέωση είχε γίνει ήδη, πρίν λάβουν κάποια στοιχεία απο εμένα. Κοινώς, η "εξακρίβωση" στοιχείων ήταν κουραφέξαλα. Γιατί κουραφέξαλα; Γιατί όταν έγινε η ακύρωση της παραγγελίας μου επιστρέψαν 60 κάτι ευρώ. Τα 18 ευρώ δηλαδή τί είναι; Υπερ πτωχών του Pixmania; Φυσικά σε αυτή την ερώτηση δεν μου απαντάνε εδώ και 10 μέρες. Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο;
HexStatic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ligo koulo mou fenetai auto pou les giati exw psonisei apo to siggekrimeno katasthma arketes fores kai den eixa kanena tetio problima. Perimene merikes meres na deis ti tha ginei, partous tilefono giati to tilefono einai o pio amesos tropos kai sigourepsou an ta email gia diabatiria kai loipa einai ontws apo to pixmania. Episis an den dikaiotheis mporeis mesw tis trapezis sou na diekdikiseis pisw ta xrimata sou. Pantos genikotera na ksereis oti me ta email doulia den ginetai.Partous tilefono, dostous ton arithmo tis paragelias sou kai ola tha broune ton dromo tous meta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.