v-tidus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά,ένας φίλος μου θέλει να βάλει νέα σύνδεση adsl,και σκέφτεται να επιλέξει την vivodi.Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι εάν αξίζει να επιλέξει τον κόμβο της vivodi,από αυτόν του ΟΤΕ.Ποιά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει ο ιδιωτικός κόμβος της vivodi?Αξίζει να βάλει αυτον?Για ταχύτητα 2mbit μιλάμε πάντα. Σας ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας.
savvas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 prin ena xrono ixa grami vivodi ke dsl 384 tote katevaza torrents me 70-80 kentro thessaloniki tora exo metakomisi se diktyo ote me dsl vivodi ke ime pali ikanopiimenos.ean ine se diktyo vivodi exizi ean oxi mia apo ta idia
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Eγω κατεβαζω σταθερα απο τον κομβο της vivodi απο torrents 200-210 kb/s To συνιστω γιατι τα dslam του ΟΤΕ ειναι μονιμα πιταρισμενα και χανονται οι ονομαστικες ταχυτητες.
MetallicA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την εντύπωση ότι αν σε καλύπτει η vivodi θα πας από τον κόμβο της όπως κ να έχει αν γίνεις συνδρομητής...μπορεί κ να κάνω λάθος βέβαια. Εγώ πάντως Περιστέρι με 1024 μέσω ΟΤΕ δεν έχω πρόβλημα με ταχύτητες.
v-tidus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ok παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.