harrys23 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Φιλοι μου χθες μου εφερε ενα ανηψακι μου το pc του p4 1.5gz με μνημη 256/333 το προβλημα ειναι οτι εκανε συνεχεια επανακινηση μετα το logo των windows ετρεχε η μπαρα και ξαφνικα μπλε οθονη με κινεζικα για 2 δευτερα ξανα απο την αρχη .ξαναφορτωνε τα windows εμφανιζε το logo των windows ετρεχε η μπαρα και ξαφνικα μπλε οθονη με κινεζικα και εβγαζε συνεχεια επιλογη (κανονικη εκινηση των windows -ασφαλης λειτουργια )κ.λ.π το φυσιξα με το blower περιτο να πω οτι μονο εγω ελειπα απο μεσα. εκανα φορματ τιποτα. αλλαξα τροφοδοτικο τιποτα. εκανα bios uptade τιποτα. αλλαξα τα καλωδια του σκληρου τιποτα. το σκληρος τον αλλαξα πριν κανενα χρονο. εκανα memtest86 μεσω bios τιποτα. θερμοκρασιες φυσιολογικες 20 βαθμους βασικα πιστευω οτι η μητρικη παρεδωσε πνευμα αλλα μπαινει μονο σαν ασφαλης λειτουργια και αυτο αν βγει παλι το γνωστο (κανονικη εκινηση των windows -ασφαλης λειτουργια )κ.λ.π εχω κολησει μπορειτε να με βοηθησετε??
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 exeis kanei ta perisotera .dokimase me alli kopia ton windowsss i px na afiseis mono tabasika mesa sto pc.bgale modem bgale deuteres mnimes tsekare oti to fan pataei kala ktl ktl.
Silent Arrow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ποια μητρικη εχει? Σε εμενα σε αντιστοιχο μηχανημα (Μητρικη ECS P4S5A, P4 1.8GHz) ειχα αντιστοιχα προβληματα χωρις μπλε οθονες. Μονιμως επανεκκινησεις και format σε εβδομαδιαια κατασταση. Αλλαξα μνημες (ειχαν errors στο memtest), αλλαξα σκληρο δισκο (ο Seagate o 40αρης δεν ειχε 8MB Unpartioned Space, τα εφτιαξα μεν αλλα εβαλα συντομα καινουργιο τελικα) και εβαλα και ξεχωριστη καρτα ηχου γιατι ειχα προβλημα με τα XP (ο ηχος χανοταν καθε τρεις μερες περιπου και επρεπε να βαζω μονιμως drivers). Αυτα απο μενα...........
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 pantos gia ta ecs den exo na po kai kati to oreo.
harrys23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 τωρα τι να πω βρε παιδια το πιστευετε η οχι ειχε βραχυκυκλωσει το dvd δεν ξερω πως εγινε αλλα ειχε παραδωσει πνευμα. συνδεα το ρευμα κανενα προβλημα εβαζα την πλεξουδα επανακινηση..αλλαξα πλεξουδα παλι τα ιδια.. σας εχει τυχει ποτε LG dvd να βραχυκυκλωνει στην ουσια την μητρικη δηλαδη.. θα μου πειτε δεν το αποσυνδεσες?? οχι βεβαια επρεπε απο καπου να περασω τα windows σωστα??
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 τωρα τι να πω βρε παιδια το πιστευετε η οχι ειχε βραχυκυκλωσειτο dvd δεν ξερω πως εγινε αλλα ειχε παραδωσει πνευμα. συνδεα το ρευμα κανενα προβλημα εβαζα την πλεξουδα επανακινηση..αλλαξα πλεξουδα παλι τα ιδια.. σας εχει τυχει ποτε LG dvd να βραχυκυκλωνει στην ουσια την μητρικη δηλαδη.. θα μου πειτε δεν το αποσυνδεσες?? οχι βεβαια επρεπε απο καπου να περασω τα windows σωστα?? entaxei apla etixes se elatomatiko.den xathike o kosmos.to basiko ine oti to brikes ti fteei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.