Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εκανα αναβαθμιση της γραμης μου απο 1 σε 2 Mbit και αλλαξα και provider απο forthnet σε otenet. Αμ δε.... Με 50ΚΒ κατεβαζα με 50ΚΒ κατεβαζω,,,, Ελεος !!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
alcemist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 σε ποια περιοχή είσαι; (γιατί έχεις και πολλές βρε παιδί μου...) επίσης επί την ευκαιρία πόσο καιρό έμεινες χωρίς σύνδεση; ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει και μένα να αλλάξω provider αλλά φοβάμαι ότι ούτε κι εγώ θα δω άσπρη μέρα...
keno_aeros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 me 50kb?eleos!!!Se sfaxane mporw na po.Ego pantos eimai apo patra me 768 taxitita kai katebazo me 80kb.partous tilefono kai skotises tous kai isos na ginei kati!!!
atheof Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 φιλε το προβλημα ειναι οτι και ο οτε και ολες οι αλλες εταιριες μας δουλευουν με την ταχυτητα επειδη ακομα δεν ειναι ετοιμες να μας την παρεχουν. Αλλο τη διαφημιζουν και αλλο τη μπορουν να προσφερουν. τωρα το 50κβ που κατεβαζες και με την 1024 ειναι λιγα. Μηπως φταιει η γραμμη σου? εννοω τα καλωδια που ερχοντε μεχρι το σπιτι σου.παρε τον οτε και κανε παραπονα. θα φτιαξει για λιγο και μετα παλι τα ιδια. αν υπαρχει στην περιοχη σου μεγαλη ζητησει για adsl παλι τα ιδια θα εχεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ειμαι Λυκοβρυση .Dslam N.Ηρακλειου. Για να αλλαξεις provider δεν μενεις καθολου χωρις dsl.Εγω επειδη αλλαξα και ταχυτητα εμεινα 3 ωρες χωρις γραμμη. Τωρα βλεπω αυξημενη την ταχυτητα σε 91,7 ΚΒ αλλα και παλι δεν ειναι καλη.
spirosta Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 To συγκερκιμένο dslam από όσο ξέρω δεν είναι απλά πίττα... Αλλά μηλόπιτα... Αστα να πάνε κοινώς... Κάνε υπομονή και δες και το βράδυ τι θα παίξει... Αχ αυτός ο ΟΤΕ... Σε λίγο θα αισθάνομαι άσχημα που κατεβάζω με 200KB/s
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Πηρα τηλ και μου ειπαν να κατεβασω κατι απο http://tucows.otenet.gr/ Κατεβασα το winzip 11 με μεσο ορο κοντα στα 160ΚΒ Τι να πω.... :mrgreen:
S2Katana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε Wolfidis καλυτερα μεινε στη forthnet!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μαλλον διορθωθηκαν τα πραγματα...Πιανω τωρα με rapget τα 201 ΚΒ. Ποσο θα αντεξει δεν ξερω.:???: :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.