Προς το περιεχόμενο

Google Mail Ερωτηση

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, οσο κι αν εψαξα, δεν το βρηκα στις ρυθμισεις του Google Mail:

Γινεται οταν στελνω ενα email απο το site, να μην το αποθηκευει στα απεσταλμενα???

Για checkαρετε παρακαλω και πειτε μου...

Δημοσ.

Δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να φτιάξεις ένα καινούριο φίλτρο.

Να βάλεις στο πεδίο To: έναν * ως wild character δηλαδή. Και στο επόμενο βήμα να διαλέξεις "Delete it" ως action.

Θα τα στέλνεις στο Trash έτσι.

Best I can think of, sorry.

Δημοσ.

Παιδια ρωταω, γιατι γινεται το εξης "κουλο":

Οταν στειλω ενα mail απο το google site, αυτο παει στα "απεσταλμενα".

Τρεχοντας ομως το Thunderbird, και σεταροντας το να χρησιμοποιει το POP Mail για το Google, δηλαδη να checkαρει και να κατεβαζει καινουρια mails χωρις να κανω login στο site, αυτο (το Thunderbird δηλαδη), παει και κατεβαζει οτι υπαρχει ΚΑΙ στα απεσταλμενα!

Οπως καταλαβενετε, ειναι ολιγον τι Μ@λακια.

Αυτο το προβλημα λοιπον θελω να λυσω, γι'αυτο ρωταω αν γινεται να μην παει ενα mail στα απεσταλμενα μετα την αποστολη.

Πιστευω να εγινα κατανοητος.

Δημοσ.

Κάνε ένα φίλτρο στο Thunderbird έστε να στέλνει όλα τα mail που έχουν From: (εσένα), στο sent folder και να τα μαρκαρει και ως read ώστε να μην τα πέρνεις καθούλου χαμπάρι.

Δεν είναι δύσκολο. Καλή τύχη!

Δημοσ.

E, πράγματι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Αυτό που λέει ο Lunatic έχω κάνει κι εγώ στον Thunderbird.

Δημοσ.

Το έχω όπως λέει ο _LunaTiC_:

For incoming messages that match all of the following:

From > is > [email protected]

Perform these actions:

Move message to > Sent on gmail.com

Στο actions δεν έχω άλλον κανόνα. Απ' όσο έχω δει, είναι πάντα μαρκαρισμένα ως read...

YΓ. Πλάκωσε το fan club του Gmail+Tb :-P

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Με βλεπω να κανω κι εγω ενα φιλτρο στο Tbird. Το σκεφτηκα μεν πριν ποσταρω το thread, αλλα λεω "Δεν μπορει, θα υπαρχει αλλος τροπος..."

Αλλα οπως βλεπω, οχι... ;-)

Δημοσ.

Και να γινόταν αυτό που θες, το βρίσκω ριψοκίνδυνο. Για το μισό σου ταχυδρομείο θα έχεις αντίγραφο μόνο στους σέρβερ του Gmail;

Πέρα απ' αυτό, το φίλτρο είναι απαραίτητο. Δεν γίνεται δουλειά αλλιώς, με όλα τα μηνύματα μέσα στα Εισερχόμενα! :-) Το όνομα που έχω δώσει στο φίλτρο: Gmail annoyance. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...