Προς το περιεχόμενο

Νέο PC.

greek_aeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα.

Θέλω καινούριο PC και θα το πάρω από πλαίσιο.

Αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά και πέστε μου απόψεις.

Δίνω μέχρι 2400 με πολυμηχάνημα.

Κουτί: Antec Nine Hundred Black

Επεξεργαστής: E6600

Μητρική: P5W DH Deluxe (s775, i965, DDR2),

Οθόνη: Samsung SM931BF 19"

Κάρτα γραφικών: Xfx 7950GT 512MB HDCP Extreme

RAM: Supertalent 2GB KIT (2x1GB) DDR2 800

Ποντίκι: LOGITECH VX Revolution NB Laser

Πληκτρολόγιο: LOGITECH 967599 G15 GAMING KEYBOARD

Ηχεία: Logitech X530 black

Σκληρός: Seagate 320 GB (7200rpm, 16 MB, SATA 2)

DVD ROM: NEC (AD5170 Double Layer (Bulk) - Black)

Floppy 3.5'' Μαύρο (IDE)

Τροφοδοτικό:Fortron 700W Epsilon

Πολυμηχάνημα: Hewlett Packard Photosmart C5180

Τι λέτε? Δεν είμαι φανατικός gamer αλλά τα παιχνίδια μου τα παίζω ενλώ γενικά θέλω να είναι πολύ γρήγορος. Επίσης κατεβάζω πολλά από νετ.

Δημοσ.

alazis TA EKSIS KAI EISAI OK!!!

mitriki kai pernis EVGA NFORCE 680i

karta grafikon XFX 8800GTX 756MB

skliro disko WESTERN DIGITAL 3200KS

DVD-RW DL NEC 7173A

AN KANIS TIS ALAGES POU SOU PROTINO THA EXIS EOS KAI 30-35% AUKSISI STIS EIDOSIS TON GAMES...

Δημοσ.
alazis TA EKSIS KAI EISAI OK!!!

mitriki kai pernis EVGA NFORCE 680i

karta grafikon XFX 8800GTX 756MB

skliro disko WESTERN DIGITAL 3200KS

DVD-RW DL NEC 7173A

AN KANIS TIS ALAGES POU SOU PROTINO THA EXIS EOS KAI 30-35% AUKSISI STIS EIDOSIS TON GAMES...

Xoris na thelo na thikso protimiseis,etairies kai otidipote allo to mono pou tha po einai oti ena poulaki(moderator) polu gnostou forum anaferei to gegonos oti oi 8800gtx den apodidoun ta anamenomena(eos katholou malista) kai oti META ton martio tou 2007 THA mporoun,efoson kai AN exoun vgei oi analogoi-katalliloi drivers.Akougetai episis oti se polles periptoseis malista diaforoi -pelates- exoun meinei me kammeni karta.

Δημοσ.
Xoris na thelo na thikso protimiseis,etairies kai otidipote allo to mono pou tha po einai oti ena poulaki(moderator) polu gnostou forum anaferei to gegonos oti oi 8800gtx den apodidoun ta anamenomena(eos katholou malista) kai oti META ton martio tou 2007 THA mporoun,efoson kai AN exoun vgei oi analogoi-katalliloi drivers.Akougetai episis oti se polles periptoseis malista diaforoi -pelates- exoun meinei me kammeni karta.

Αυτά είναι βλακίες , σόρυ κιόλας. Έφοσον διαθέτεις τα χρήματα 8800 gtx χωρίς δευτερη σκέψη! Ήδη η διαφορά της κάρτας σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι τεράστια με την πρώτη γενιά των drivers

Δημοσ.

διαφωνω με ολους πλην κκαραμπ.... καλητερα να πας σε 965 τσιπσετ ειναι ελαχιστα χειρωτερο σε επιδωσεις και γλητωνεις ενα 50αρικο...το 680 ειναι μεγαλη πατατα....ειναι χειρωτερο και απο το 975 και απο το 965...εχουν τις ιδιες προοπτικες αναβαθμισης αφου θα αλαξει το σοκετ του χρονου οποτε ολα μεχρι quad core θα μπορουν αν σηκωσουν...για καλητερς επιδωσεις να παρεις ενα ραπτορα η ενα σκληρω τελως παντων στις 10000 στροφες για λειτουργικο και παιχνιδια και εναν 320αρη για δατα...το λοτζιτεκ το πληκτρολογιο το ειδες μονο η το δουλεψες καθολου?εγω που το ειδα στο πλαισιο και πληκτρολογισα λιγο δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ η αισθηση των πληκτρων αλλα ειναι προσωπικο αυτο...και απλα ΟΧΙ στην 7950 512....παρε καλητερα μια 8800γτς...στα ιδια περιπου και δχ10 κιολα...η γτχ ειναι πολυ ακριβη το οτι εχουμε λ7 δε παει να πει οτι τα πεταμε κιολα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...