Προς το περιεχόμενο

καλυτερο πακετακι για ζευγαρια?

Str

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...

με την κοπελα μου απο φετος ειμαστε αλλη πολη ο ενας , αλλη πολη ο αλλος... και οπως ειναι φυσικο, θελουμε να μιλαμε αρκετα...

παλια εδινε η ΤΙΜ στις καρτες της για 1 αριθμο πολλα λεπτα δωρεαν με καποιο μικρο παγιο...

γινεται ακομα?

υπαρχει κατι καλυτερο??

παρεπιπτοντως, εχουμε και οι 2 δευτερη συσκευη , και οι 2 χρησιμοποιουμε Βονταφον...

για πειτε πλζ

Δημοσ.

Αν εχετε συμβόλαια vodafone κοίτα για το u and me ή ακόμα καλύτερα για best friends. και τα 2 ειναι unlimited.

Δημοσ.

Η ΤΙΜ συνεχιζει και εχει το πακετο που αναφερεις Str το οποιο δινει 500 λεπτα και 500 sms σε εναν οι δυο αριθμους, αναλογως τι θελεις (προσεξε συνολικα 500 λεπτα για δυο αριθμους, οχι 1000 και για τους δυο), αν θυμαμαι καλα η χρεωση ειναι 4ευρο και κατι για εναν αριθμο και περιπου 8 ευρο για δυο, ανανεωση γινεται καθε 30 ημερες (αυτο το πακετο που λεω ειναι για καρτοκινητο) πληροφοριες μπορεις στο νετ η να παρεις δωρεαν απο ΤΙΜ στο 1265.

Δημοσ.

ok!! ευχαριστώ

μαλλον για το ΤΙΜ θα παμε γιατι εγω με το Ωοντα ειμαι ηδη σε οικογενειακο

να στε καλα παιδια...

ΣΩΣΑΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! (\o/)

Δημοσ.

Εγώ με την κοπέλα μου έχουμε εδώ και 2 χρόνια TIM F2G (free to go) και από θέμα κόστους μάλλον είναι το πιο συμφέρον. Με 4,15Ε το μήνα (τελική με φπα) έχεις 500 sms και 500 λεπτά ομιλίας σε έναν άλλο αριθμό F2G. Το ίδιο μπορεί να κάνει και η κοπέλα σου οπότε φτάνετε στα 1000 sms και 1000 λεπτά το μήνα.

Το μόνο θέμα είναι η λήψη της ΤΙΜ η οποία δεν είναι και η καλύτερη...

Δημοσ.

Για να μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι σώσαμε ένα ζευγάρι, να ξέρεις ότι εγώ χώρισα για αυτή τη μ@λ..κια. Κυκλοφορείς με δύο κινητά και στο τέλος, αφού μιλάς συνέχεια, καταλήγεις να μην έχει να πεις τίποτα. Η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα μεγάλο πακέτο και να κάνεις τα κουμάντα σου. Αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου, ξανασκέψου το!

Φιλικά.

Δημοσ.

Ειχα και εγω TF2GO και δύο μαλιστα, οταν τελειωνε ο χρονο στο ενα εκανα ενεργοποιηση στο άλλο λόγω του οτι γίνεται μια ενεργοποιηση το μηνα...

Σωθηκα μολις εβαλα COSMOTE whats up που εχοντας 600λ(4φορες το μηνα - ενεργοποιησηεις) τα διαθετεις ειτε στην κοπελα σου ειτε σε ολους οσους εχουν cosmote whats up οπως ενας ή ολοι οι φίλοι σου. To αρνητικο ειναι οτι δεν εχει δωρεαν μυνηματα. Εγώ εχω γλιτώσει 100νταδες Ευρο με αυτη την ιστορια απο το να μιλαγα με συνδεση.

Συμβουλη: Παρε οπωσδήποτε ενα bluetooth handsfree για να μην πεθανεις απο την ακτινοβολία και μια sim με δυο αριθμους για να μην εχεις δυο κινητά

Δημοσ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟπ;;

Εννοείς σεξάκι; Γιατί αν είναι έτσι, να επαυξήσω.

Οπότε ας προτείνουμε του κοπελιού να πάρει προφυλακτικά αντί για πακέτο σύνδεσης..

:):):):):):)

Δημοσ.

καλα, η κουβεντα ξεφυγε νομιζω...

να στε καλα για τις "συμβουλες" παντως...

θα προσπαθησω να "τιμησω το γενος"!!! ("αξιος" και ολα τα σχετικα)

@iced

μπορω να παω Γερμανο και να του πω: βαλε μου την sim (συνδεση βοντα) που εχω και μια καρτα τιμ σε ενα simακι?

ποσο θα μου παρει?

ποσο εχουν παει τα bluetooth ακουστικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...