ExwFerrariEnzo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 1)Οταν κανω δεξι κλικ - save image us για να αποθηκευσω μια εικονα ανοιγει το pop up των downloads κατι που ειναι τελειως αχρηστο γιατι η εικονα εχει κατεβει ηδη!Στον opera δεν με μετεφερε στα downloads οταν αποθηκευα μια εικονα,εδω γινεται να μην συμβαινει? 2)Γινεται τα downloads να μην ειναι σε pop up παραθυρο αλλα σε tab?(οπως στον opera δλδ) ευχαριστωωω
asmilon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Για το πρωτο ερωτημα σου φιλε μου, προσωπικα χρησιμοποιω το Save Image in Folder και με καλυπτει μια χαρα ;-) Για το δευτερο μαλλον το Download Manager Tweak ειναι αυτο που θες...
BalDwin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό για να μην πονοκεφαλιάζεις με το downloads window του ff.
anthony_crete Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 1) Epiloges->Vasikes->Lipseis arxeiwn 2) Den iparxei download manager se kainouria kartela ston FX... ksexna to... to mono pou mporeis na kaneis einai na tous steileis ena email na tous to peis kai an aresei i idea mporei na to doume ston epomeno firefox!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 kalos o FF alla pasxei sto thema download manager ..mou tin dinei kai mena auto kai gyrnao pali piso sto NETSCAPE.. allo ena ..oti krataei men..tous kodikous stis selides.. alla to menu list ton kodikon den yparxei.. pos na stiloume omadikos tis idees mas gia tis veltioseis tou FF paidia?
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 anthony_crete 2 post πιο πανω ειδες το Download Manager Tweak ? Καλο ειναι να δοκιμαζουμε πριν απανταμε ετσι ;-) Download Manager Tweak by andman42 A modification of the Firefox download manager that changes its appearance and allows it to be opened in a separate window, a new tab, or the sidebar. Και η εκδοση που παιζει με τον ff 2.0 ειναι αυτη που ειπα πιο πανω που μπορειτε να την βρειτε απο εδω: http://www.extenzilla.org/show_ext.php?id=106 =edit= ANEMOS-V για το θεμα download manager καλυτερη λυση απο το flashgot για εμενα δεν υπαρχει. Υποστηριζει πληθος download manager οποτε επιλεγεις εσυ αυτον που θες και σου ταιριαζει καλυτερα, προσωπικη μου επιλογη ειναι το flashget... Για τους κωδικους δε εχω δοκιμασει κατι, αλλα φανταζομαι ολο και καποιο extension θα υπαρχει που θα κανει δουλεια, εδω: https://addons.mozilla.org/extensions.php
DIMITRISG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό για να μην πονοκεφαλιάζεις με το downloads window του ff. Και εγω αυτό χρησιμοποιώ . ΤΕΛΕΙΟ !
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ola auta pou lete paidia..eine addons tou FIREFOX? (den exo asxolithei katholou me epiprostheta tou FF)
asmilon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Nαι φιλε ANEMOS-V τα γνωστα extension του Firefox που κανουν σχεδον ο,τι θες! Μπες εδω: https://addons.mozilla.org/extensions.php και κοιτα τα πιο δημοφιλη για αρχη, να παρεις μια ιδεα και χρησιμοποιησε την μηχανη αναζητησης για να βρεις ο,τι αλλο θελεις ;-)
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Nαι φιλε ANEMOS-V τα γνωστα extension του Firefox που κανουν σχεδον ο,τι θες! Μπες εδω: https://addons.mozilla.org/extensions.php και κοιτα τα πιο δημοφιλη για αρχη, να παρεις μια ιδεα και χρησιμοποιησε την μηχανη αναζητησης για να βρεις ο,τι αλλο θελεις ;-) ooo..thanks..! elpizo mono na mi mas kolaei o FF meta.. i na mas kataskopeuei kalytera..
asmilon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 O,τι εχει σχεση με τον firefox φιλε μου ειναι Open Source. Aυτο σημαινει πως μπορεις να δεις τον κωδικα μονος σου αν θες, να ελεγξεις αν εχεις τιποτα περιεργα και να προσθετεις κιολας πραγματα δικα σου αν εχεις λιγη επαφη με το αντικειμενο... Αν τυχει και καποιο extension εχει καποιο προβλημα πολυ συυντομα βγαινει μια ενημερωση και ολα ειναι ΟΚ μετα ;-)
ANEMOS-V Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 thanks gia tis plirofories file asmilon .. pantos de vrika kati sta metra mou..kai den eida na exei download - save-as ,toulaxiston sta zip-rar .. i kano lathos ?
asmilon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Τι εννοεις δηλαδη save as? Να διαλεγεις που να σωσεις το αρχειο σου? Αυτο γινεται χωρις καποιο extension, απο το Tools->Options->Main->Ask me where to save files...
ANEMOS-V Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 loipon..ama sou po oti de toxa proseksei??? lol :mrgreen: thanks kai pali..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.