Προς το περιεχόμενο

Apotomi Ptosi Epidoseon Se 8800gtx

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
tora doulevi apla ithela na do an einai se oles tis markes i aplos asimvatotita se 1-2 markes.

to logiko ine oti tha ine se oles vevea.

Απλά οι οδηγοί των 8800 είναι αποκλειστικά γραμμένοι για αυτούς και ψιλοκλωτσάνε με πιθανά σκουπιδάκια από προηγούμενους οδηγούς που ήταν για προηγούμενες εντελώς διαφορετικές κάρτες.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι ο 97.02 ήταν πολύ προβληματικός γι'αυτό και αντικαταστάθηκε σχεδόν άμεσα από την επόμενη έκδοση. Αν δοκιμάσεις την 97.44 έκδοση νομίζω δε θα έχεις προβλήματα...

Δημοσ.
Να συμπληρώσω ότι ο 97.02 ήταν πολύ προβληματικός γι'αυτό και αντικαταστάθηκε σχεδόν άμεσα από την επόμενη έκδοση. Αν δοκιμάσεις την 97.44 έκδοση νομίζω δε θα έχεις προβλήματα...

Πόσο σίγουρος είσαι; Ο 97.44 έχει πρόβλημα με το ένα memory clock domain.

Δημοσ.
Άρα τελικά ποιος είναι ο πιο bug-free;

97.02 κατά την δική μου άποψη πάντα.

επί της ουσίας...Κανένας!

Κάθε φορά που βγάζει νέα κάρτα αυτή η nVIDIA παλεύουμε 2 μήνες να βγάλει σωστό driver

Γιατί όλες οι άλλες εταιρίες βγάζουν bug-free οδηγούς με την κυκλοφορία του hardware και μου διαφεύγει; (και όχι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στις κάρτες γραφικών).

Πέρα από την απολύτως αναγκαία καθαρή εγκατάσταση (που συνιστάται ούτως ή άλλως κάθε φορά που αλλάζεις κάρτα γραφικών), υπάρχουν μεν σημεία για βελτιστοποιήσεις αλλά όχι παραπάνω από άλλες εταιρίες και ειδικά την ΑΤΙ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...