Προς το περιεχόμενο

Mια γρήγορη βοήθεια...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή επείγει αύριο να πάρω τα τελευταία κομμάτι για το PC μου είμαι μεταξύ αυτών:

α) MSI p965 neo-f στα 110 ευρώ (Ε-gate)

β) Gigabyte S3 965p στα 119 ευρώ (Πλαίσιο)

Σαν μόνη διαφορά βλέπω την υποστήριξη για RAID που δεν με ενδιαφέρει, αλλά θα ήθελα να σιγουρέψω το o/c μέχρι το 300 FSB... Θα το κάνουν ικανοποιητικά και οι 2, έτσι;

Επίσης, στις ρυθμίσεις ποια υπερτερεί; Είναι κάποια με πιο πολλές ρυθμίσεις σε ΒΙΟS?

Και επίσης κάποιες γνώμες για DVD-RW... Λέω να προτιμήσω κάποιο LG επειδή είναι φτηνά, θα κάνω καλά; Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως;

P.S. Ψάχνω καιρό, απλά πρέπει να πάρω κάτι!

Δημοσ.

εγω θα διαλεγα την ασους π5β...δεν ειναι ακρηβοτερη....και η γιγαβυτε ειναι καλη για την μσι δεν εχω ιδεα....για οπτικα σαμσουνγκ...απλα σκυλια...2 εχω δυο χρονια τωρα δεν εχουν παθει τπτ...

Δημοσ.

Mήπως μπορεί κανείς να συγκρίνει τα ΒΙΟS? Μεταξύ MSI και Gigabyte είμαι, γιατί προτιμώ φτηνό mobo λόγω του ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο το τρελό o/c

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις, αν μπορείτε διευκρινίστε κάτι παραπάνω ;)

π.χ Γιατί όχι MSI?

Δημοσ.

Βασικα αμφοτερες εταιρειες (Gigabyte + MSI) δεν εχουν και τα εξηζητημενα BIOS με πολλες ρυθμισεις οπου χανει ο σκυλος τον αφεντη βεβαια εχω δει στο παρελθον μια μπελαλιδικη MSI και καραφλιασα.

Απο αποψη σταθεροτητας καλες ειναι κι οι δυο τους συνεπως οποια και να παρεις δεν προκειται να μετανοιωσεις μια και δε σε νοιαζει το extreme o/c.

Δημοσ.

Απο εκεινη την MSI εγινε ετσι το avatar σου φιλε MrSeanKon? :-D

Καλες ειναι και οι δυο μητρικες, θα προτεινα πιο πολυ την Gigabyte επειδη η αντιπροσωπια τους δινει 3 χρονια εγγυηση, κατι πολυ σημαντικο κατα την αποψη μου. Επισης εχουν διαφορες ευκολιες οπως πχ το DualBIOS...

Δημοσ.
Βασικα αμφοτερες εταιρειες (Gigabyte + MSI) δεν εχουν και τα εξηζητημενα BIOS με πολλες ρυθμισεις οπου χανει ο σκυλος τον αφεντη...

Έχεις δοκιμάσει το CTRL-F1 στο BIOS κάποιας Gigabyte? Εμφανίζει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις...

Δημοσ.
Επειδή επείγει αύριο να πάρω τα τελευταία κομμάτι για το PC μου είμαι μεταξύ αυτών:

α) MSI p965 neo-f στα 110 ευρώ (Ε-gate)

β) Gigabyte S3 965p στα 119 ευρώ (Πλαίσιο)

Σαν μόνη διαφορά βλέπω την υποστήριξη για RAID που δεν με ενδιαφέρει, αλλά θα ήθελα να σιγουρέψω το o/c μέχρι το 300 FSB... Θα το κάνουν ικανοποιητικά και οι 2, έτσι;

Επίσης, στις ρυθμίσεις ποια υπερτερεί; Είναι κάποια με πιο πολλές ρυθμίσεις σε ΒΙΟS?

Και επίσης κάποιες γνώμες για DVD-RW... Λέω να προτιμήσω κάποιο LG επειδή είναι φτηνά, θα κάνω καλά; Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ίσως;

P.S. Ψάχνω καιρό, απλά πρέπει να πάρω κάτι!

Πάρε την Gigabyte s3 που είναι και έτοιμη για 4πύρηνους.

Η Msi δεν λέει τπτ στο σάιτ της για υποστήριξη 4πύρηνων, κ πέρα απο αυτό έχω ακούσει αρκετά για την αστάθεια της συγκεκριμένης μόμπο.

Δημοσ.
Έχεις δοκιμάσει το CTRL-F1 στο BIOS κάποιας Gigabyte? Εμφανίζει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις...

Σε μενα παλι δυστηχως ελαχιστες...(GA-8VM800M)

Μηπως παιζει και τιποτα αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...