pitpapk4 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ξερει κανεις που μοπρω να βρω παιδικες ταινιες μεταγλωτισμενες παλιες η καινουργιες.Οτιδηποτε σε κινουμενο σχεδιο αρκει να μπορει να το δει και να το καταλαβει ενα μικρο παιδι
spirosta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που ζητάς το ζητάς στα όρια νομιμότητας και παρανομίας... Πάντως δεν ξέρω που θα βρεις ΝΟΜΙΜΑ ταινίες παιδικές. Για μη δωρεάν υπάρχουν και τα dvd shop...
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 spirosta αυτό με τις ταινίες δεν μπορώ να καταλάβω. Kαι εγώ είχα ζητήσει κάτι ταινίες χωρίς να διευκρινίσω αν το site θα τις πουλάει ή θα τις δίνει τζάμπα και έφαγα infraction στα καλά του καθουμένου. Και μου κλείδωσαν και το topic:(
spirosta Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Είναι λίγο λεπτό το ζήτημα... Τεσπα... Οι mods ξέρουν καλύτερα τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις... Πάντως εγω δεν ξέρω κανένα site με παιδικά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 spirosta αυτό με τις ταινίες δεν μπορώ να καταλάβω. Kαι εγώ είχα ζητήσει κάτι ταινίες χωρίς να διευκρινίσω αν το site θα τις πουλάει ή θα τις δίνει τζάμπα και έφαγα infraction στα καλά του καθουμένου. Και μου κλείδωσαν και το topic:( Καλά, μας δουλεύεις; :evil: Να σου θυμίσω τι ακριβώς έγραφες; Μήπως γνωρίζει κανείς sites για να κατεβάσω ελληνικές σειρές' date='(όχι π2π προγράμματα γιατί θα είναι δύσκολο να τις βρεις πόσο μάλλον να τις κατεβάσεις...) Ευχαριστώ[/quote'] Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. @ pitpapk4: Στα καλά videoclub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.