Waldo_Vrs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Για αρχή είμαι καινιούργιος και καλός σας βρήκα όλους σας!!!. Λοιπόν δείτε πρόβλημα που έχω. Αγόρασα μερικά κομάτια: μητρική επεξεργαστή κουτί και ένα σωρό άλλα για να τα βάλω και να φτιάξω το παλιό μου PC. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να αγοράσω μνήμες RAM της εταιρίας CORSAIR και στην πόλη μου (Καβάλα) δεν έχει ούτε ένα μαγαζί (δεν υποστιρίζουν την μάρκα).Ξέρει κανένας κάπιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να πάω να βρώ μνήμες αυτής της εταιρίας?????????.(έστω και να μου τις φέρει). Μην με κατατρέξετε στο e-shop γιατί δεν τις έχει!!!. thnks.
Waldo_Vrs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Από το skroutz δοκίμασα δεν με βοηθάει καθόλου!!!!!!!!!. Εγώ λέω για κατάστημα που να γνωρίζει κάπιος και να μου πεί διεύθυνση να πάω και να βρώ CORSAIR. Επίσεις το skroutz με μεταφέρει σε ηλεκτρονικό κατάστημα για το μοντέλο της RAM που ψάχνω.
Reithar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Έψαχνα και γω τον τελευταίο καιρό για μνήμες CORSAIR στα 800 mhz και δεν κατάφερα να βρω αυτο που ήθελα πουθενά . Γενικά εδω και 1-1,5 μήνα περιπού υπάρχει μια έλλειψη από μνήμες της συγκεκριμένης εταιρίας στην ελληνική αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.