Προς το περιεχόμενο

Πάει και ο Νοέμβρης...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτή η καραμέλα του ΟΤΕ (και ΟΤΕνετ και κάθε ISP) να περιμένουμε μέχρι το τέλος του Νοέμβρη για να δούμε άσπρη μέρα με τις ταχύτητες, έλιωσε δεν έλιωσε?

Τέλειωσε και ο Νοέμβρης... Εγώ πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω βλάβη (έτσι για το γαμώτο - την τελευταία φορά μου είπαν "περίμενε το τέλος Νοέμβρη") και μου είπαν πώς πρέπει να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα...

Έτσι θα μας πηγαίνουν τώρα? Ανα εβδομάδα? Και τί θα αλλάξει σε μία εβδομάδα? Θα γίνουν θαύματα?

Ούτε σε ρωτάνε που βρίσκεσαι, τί ταχύτητες πιάνεις, τί σύνδεση έχεις... Με το που πείς "'εχω χαμηλές ταχύτητες" σου λένε περίμενε και θα δείς... Τί να πώ...

Να δηλώνουμε βλάβη επιμονή και υπομονή έχει νόημα ή τζάμπα θα παιδευόμαστε χωρίς να αλλάζει κάτι?

Δημοσ.

αυτο επαθα και εγω χθες

τους πηρα για αλλη μια φορα και ξεχεστηκαμε

μετα το πρωτο δεκαημερο του δεκεμβρη για να παρουν και αυτοι επισημα

την εντολη απο τον οτε οτι τελος οι δυπλασιασμοι

εμενα ομως με ρωτησαν τι ταχυτητες εχω και πηγαμε και κατεβασαμε για δειγμα ενα προγραμματακι απο το tocows.

ξερετε εχετε δικιο αλλα περιμενετε αλλες 15 μερες

και οχι τιποτα αλλο βαζουν γυναικες να σε παρουν που δεν εχουν ιδεα να σου απαντησουν και δεν μπορεις να τις βρησεις οπως εναν αντρα

υπομονη λοιπον και βλεπουμε

Δημοσ.

Από τον τίτλο νόμιζα πως θα ήταν κανας ομοιοπαθείς που μας είχαν υποσχεθεί πόρτες για τέλη Νοεμβρίου...

Από το καλοκαίρι περιμένουμε, έλεος.

Οπότε guys υπάρχουν και χειρότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...