Cartman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά σύντομα λήγει (ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ) η συνδρομή μου στην άθλια HOL, η οποία έχει να δει τις ονομαστικές τις ταχύτητες από τον Αύγουστο, μάλιστα εδώ και 2 μήνες κινούμε στα 20kb/s στην καλύτερη Μ.Ο ημερησίως, και βρίσκομαι στην φάση αναζήτησης άλλου ISP. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια από τους συντοπίτες μου για να επιλέξω, μια και ακούω διάφορα από γνωστούς & φίλους.Ενδιαφέρομαι για 2Mbit σύνδεση αλλά ακούω ότι π.χ η Forthnet χτυπάει max 80kb/sec με πολλά σκαμπανεβάσματα, η Otenet πάει κοντά στα πραγματικά, η ΗΟL τελείως χάλια κ.λ.π. Παρεμπιμπτώντος να αναφέρω πως υπάρχουν θέσεις στο DSLAM που πέφτω. Αν λοιπόν μπορείτε να μεταφέρετε τις δικές σας εμπειρίες, θα σας ήμουν ευγνώμων
Greek-Lord Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 OTEnet ούτε να το σκέφτεσαι,Κιλκίς είναι ΧΑΛΙΑ.Δοκιμάσα και με άλλους ISP γιαυτό σου λέω μακριά..Τέλη Δεκεμβρίου πάω Forthnet
tip8y Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ΟΤΕνετ (1024) έχει και η κοπέλα μου Πτολεμαϊδα και τα test της βγάζουν κάτι σε 256, κατεβάζει το πολύ με 25άρια. Αλλα υποψιάζομαι οτι όλοι λίγο-πολύ έτσι θα είναι εκει πάνω για λίγο (?) ακόμα καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.