jimstoik13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδία ξερετε μήπως πως μπορώ να ενώσω 2 pdf αρχεία? το 2ο είναι συνέχεια του πρώτου και θέλω να τα ενώσω για να τα εχω μαζί σε ένα. Εκανα ένα search στο google αλλα δεν βρήκα κατι να με βοηθήσει. ευχαριστώ
greekboy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 mpori an petakso kai mparoufa.... giati dn kanis ena copy to deytero sto proto?
alex_mouratidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αν έχεις το Adobe Acrobat (όχι το reader) είναι εύκολο να το κάνεις. Αν όχι, σίγουρα θα υπάρχουν άλλα προγράμματα που το κάνουν αυτό.
jimstoik13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 δεν έχω το Adobe acrobat, βρήκα ένα προγραμματακί αλλα βγάζει σφάλμα οτι είναι τα pdf pawword protected....ενώ δεν είναι τα ανοίγω κανονικά χωρίς κωδικό. Τεσπα, θα το ψαξω λιγο καλύτερα,ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 δεν έχω το Adobe acrobat, βρήκα ένα προγραμματακί αλλα βγάζει σφάλμα οτι είναι τα pdf pawword protected....ενώ δεν είναι τα ανοίγω κανονικά χωρίς κωδικό. Τεσπα, θα το ψαξω λιγο καλύτερα,ευχαριστώ Κι όμως, πιθανότατα είναι protected, με την προστασία να αφορά όχι την απλή ανάγνωση, αλλά ενέργειες όπως μεταβολή του περιεχομένου με το Acrobat και ίσως copy με CTRL-C/εκτύπωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.