dianovas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μόλις αγόρασα το pc(μια βδομάδα) και έχω το εξής πρόβλημα. Εστησα το μηχάνημα και άρχισα να μεταφέρω δεδομένα από τους παλιούς μου δισκους μέσω εξωτερικού δίσκου. Όταν έκανα αποκοπή επικόλληση σε πολλά αρχεία μου έβγαζε ένα παραθυράκι κάτω στη μπάρα που έλεγε windows η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε τα windows δεν μπόρεσαν να αποθηυκεύσουν τα δεδομένα. Άλλες φορές πάλι μου βγάζει μπλέ οθόνες και σβήνει.Φοβάμαι ασυμβατότητα μνημών.Έχω μητρική ASUS M2N-SLI και μνήμες CORSAIR XMS 2GB στα 800mh.Καμιά ιδέα?
blackstar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 1)memtest 2)ase mono thn mia na deis an 8a pe3i 3)trofodotiko
dbDRAG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Sxedon standar asymvatothta mnhmhs.To memtest einai prog pou dokimazei tis mnhmes gia errors.Doylepse tes sta 733 kai oxi sta 800 kai sto 2T command kai enhmerwse mas.
agoraki_23 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ένα προγραμματάκι που τρέχει πριν ξεκινήσουν τα windows μετά την οθόνη του bios δηλαδή και δουλειά του είναι να βρει αν οι μνήμες έχουν errors οπότε και τις πας για αντικατάσταση. Κατέβασε το με search από google. memtest 86 και memtest86+ λέγονται ακριβώς.
dianovas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Sxedon standar asymvatothta mnhmhs.To memtest einai prog pou dokimazei tis mnhmes gia errors.Doylepse tes sta 733 kai oxi sta 800 kai sto 2T command kai enhmerwse mas. Μακάρι να ήξερα πως!!!! Ένα προγραμματάκι που τρέχει πριν ξεκινήσουν τα windows μετά την οθόνη του bios δηλαδή και δουλειά του είναι να βρει αν οι μνήμες έχουν errors οπότε και τις πας για αντικατάσταση.Κατέβασε το με search από google. memtest 86 και memtest86+ λέγονται ακριβώς. Το βρήκα αλλά είναι iso.Πως δουλεύει αυτό?
Italos20v Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 To kais se cd kaneis restart orizeis 1st boot device to cdrom kai bootareis apo to cd. Einai mia efarmogi pou trexei se dos kai tha sou tsekarei an oi mnimes sou parousiazoun sfalmata kata ti metafora dedomenwn i oxi.
dianovas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά παίδες μνήμες είναι.Ποιές προτείνετε ώστε να μην έχω πρόβλημα ασυμβατότητας.Να είναι σίγουρο όμως γιατί και με τις corsair έτσι την πάτησα
blackstar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 des poies protini o kataskeyastis ths mitrikis soy, kai gaorase apo thn analogi etairia.
dbDRAG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Dokimasmenes me tin sugkekrimeni mitriki full stable apeires wres....Twinmos sta 667..exw akousei oti doyleuoun apsoga kai tis trancend.
dianovas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 trancend με τίποτα.Τη δοκίμασα και είχε πιο πολλά κολλήματα το pc
dbDRAG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Esthsa ena mixanima gia enan filo me ayth th mhtriki kai twinmos sta 667 kai to liwnei olh mera kai olh nyxta kuriolektika kai idiaitera se gaming kai kanena error.Ayto den apotrepei to endexomeno na parousiastei se sena kapoia asumvatothta einai omws oi mnhmes pou exoun dokimastei se polla m/b pou trabagan zoria kai epaiksan amesws.
dianovas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Να σαι καλά φιλαράκι, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.