Προς το περιεχόμενο

internet explorer

Mpalonopsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia!Paidia exo ena provlima an mporei kapoios na voithisei.Xrisimopoio internet explorer kai epsaxna kati se kapoia site kai afou ton ekleisa den ksananoikse pote!katevasa to 7 to egkatestisa etsi oste na svisei tin prohgoumeni ekdosi gia na egkatastisei tin kainouria mipos kai ftiaksei alla oxi.Tora deixnei oti anoigei to parathuro alla to kleinei amesos.Den mporo na fantasto kati allo na kano...Mipos mporei kapoios na voithisei?Euxaristo :-D

Δημοσ.

2 είναι οι λύσεις που έχω να προτείνω έτσι στα γρήγορα : 1) Κάνε επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία πριν την εγκατάσταση του 7 (μπας και είσαι τυχερός) 2) Βάλε άλλον browser...π.χ firefox-opera κτλ. Αν σκεφτώ τπτ άλλο θα το ποστάρω.Τρέξε και κανά antispyware και σβήσε και τα temp.

Δημοσ.

Για επαναφορά συστήματος πας : Πίνακας ελέγχου-Επιδόσεις και συντήρηση-αριστερά στο "δειτε "επίσης" Επαναφορά συστήματος.Εκεί διάλεξε "Επαναφορά του υπολογιστή μου σε προηγούμενο χρονικό σημείο"----Βάλε ημερομηνία και ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημα σου. EDIT:Θέλει reboot

Δημοσ.

θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.

Προσπαθωντας να κανω επαναφορα σε οποια ημερομηνια προηγουμενη και αν το επιχειρω ,μου γραφει ,αφου κανει την διαδικασια , οτι δεν μπορει να επαναφερθει.

Εχω απενεργοποιησει κατι και δεν το εχω καταλαβει ισως;

Η υπαρχει αλλο προβλημα;

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας....

Δημοσ.

"Ο υπολογιστής μου"--->δεξί κλικ "ιδιότητες"---->"επαναφορά συστήματος" εκεί δες μήπως είχες πειράξει τον χώρο που χρειάζεται ο κάθε σκληρός ή το χες απενεργοποιήσει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω cosmos , αλλα ουτε απενεργοποιηση εχω κανει , ουτε ειχε πειραχθει ο χωρος στους δισκους....

Κατι αλλο πρεπει να συμβαινει..

Σε ευχαριστω πολυ παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...