Προς το περιεχόμενο

LG 204 WT 20'' με nvidia fx 5500

ΜΙΧΑΛΗΣΖ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολους, μολις εχτες αγορασα τη συγκεκριμενη οθονη (310 ευρω απο το Πλαισιο). Γενικα τρομερη σαν οθόνη αλλα το μόνο οτι η καρτα γραφικων μου δεν υποστηριζει τοσο ψηλη αναλυση 1680Χ1050 και μου τα δειχνει τραβηγμενα λίγο!:confused: Μήπως εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

έκανες απεγκατάσταση/ εγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών? κάντο και λογικά θα σου βγάλει τις επιπλέον αναλύσεις

Δημοσ.
Χαιρετω ολους, μολις εχτες αγορασα τη συγκεκριμενη οθονη (310 ευρω απο το Πλαισιο). Γενικα τρομερη σαν οθόνη αλλα το μόνο οτι η καρτα γραφικων μου δεν υποστηριζει τοσο ψηλη αναλυση 1680Χ1050 και μου τα δειχνει τραβηγμενα λίγο!:confused: Μήπως εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

Από ποιο πλαισιο την πήρες και σε τί χρώμα?? Είχαν απομείνει άλλες?

Δημοσ.

εκανα απεγκατασταση τα drivers τα ξαναεβαλα δεν μου εδινε σημα στο dvi μετα μονο vga, εδωσε παραπανω αναλυσεις αλλα ενα κουφο μετα απο ενα reboot μαλλον μου εκαψε τη καρτα γραφικων!! εβαλα μια παλια τωρα και δουλευει αλλα δεν εχει dvi!

VAGO γιατι να το ενωσω μονο με vga και οχι με dvi θα συμβει τιποτα?!!

Απο το πλαισιο τη πηρα δεν ξερω εαν ειχε αλλες? Απο οτι ξερω τους ειχαν τελειωσει οι 19ρες wide LG!!

Λετε η οθονη να μου εκαψε τη καρτα? Οταν παρουσιαζει προβλημα το dvi πως το καταλαβαινετε?

Δημοσ.

Εγω πάντως έχω την LG 1920P (TFT 19'') με την FX-5500 συνδεδεμένη και σε DVI και σε D-sub15 ταυτόχρονα και δεν έχω κανενα πρόβλημα !!!!!! Από το κουμπι "Source" της οθόνης επιλέγω ποιο σήμα θα πάρω....

Δημοσ.
Εγω πάντως έχω την LG 1920P (TFT 19'') με την FX-5500 συνδεδεμένη και σε DVI και σε D-sub15 ταυτόχρονα και δεν έχω κανενα πρόβλημα !!!!!! Από το κουμπι "Source" της οθόνης επιλέγω ποιο σήμα θα πάρω....

του παιδιου ειναι wide,αλλες αναλυσεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...