Tzimmys Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ακούστε τι γίνεται. Έχω μητρικη asrock η οποια υποστηρίζει λέει μέχρι Sata1. Το λέει και στο manual, αλλά και στο site της που μπήκα, έλεγε το ίδιο. Η απορία μου είναι αν θα βάλω Sata2 θα έχω κανένα πρόβλημα ή θα είμαι εντάξει? Ευχαριστώ......
chrisimone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 κανενα απολυτος ο δισκος μπορει να λειτουργησει σαν sata1 (exei jamperaki που το δηλωνεις)
Tzimmys Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 φίλε μου σίγουρα ή υπόθεση κάνεις? Αυτό το jumperaki φαντάζομαι βρήσκεται πάνω στον σκληρό ε?
chrisimone Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ναι επανω ειναι .... εγω να σου δωσω να καταλαβεις εχω 2 maxtor sata 80αρηδες ... o 1 einai sata1 kai o allos sata 2 δουλευουν κανονικα σε μητρικη με σατα 1 και το καλυτερο τους εχω σε raid
Tzimmys Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδια πήρα σήμερα τον WD 250 g Sata2, και δεν τον βλέπει πουθενά, ούτε καν μέσα από το Bios.Όπως είχα πει η μητρική υποστηρίζει sata1. Αυτό το jumperaki που στα κομμάτια είναι? Μια εικόνα θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ...
ANEMOS-V Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 nomizo oti to bios den ton vlepei to SATA giati trexei meso-drivers windows.. tha ton deis sto my computer>manage kai apokei tou kaneis partition kai meta format.
Tzimmys Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δεν τον βλέπω ούτε εκεί. Βλέπω μόνο τον άλλον. Κάτι έλεγε η μητρική για πολύ μεγάλους σκληρούς. Λες να μην τον βλέπει γι' αυτό?
kx5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό το jumperaki που στα κομμάτια είναι? Για WD. http://www.wdc.com/en/library/eide/2579-001037.pdf EDIT: Το link είναι μλκ αλλά σου δίνει μια ιδέα. Είχα πρόβλημα με sata2 σκληρό στο sata(1) controller της μητρικής. Κόλλαγε ο υπολογιστής. Με το που έθεσα λειτουργία sata1 στο σκληρό το πρόβλημα λύθηκε.
Tzimmys Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 κχ5, να είσαι καλά. Να σου πω, τέτοια jumperakia που πουλάνε? Σε μαγαζιά στυλ Πλαίσιο, αν και δεν έχω ρωτήσει, δεν νομίζω να βρω, έτσι?
kx5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 κχ5, να είσαι καλά. Να σου πω, τέτοια jumperakia που πουλάνε? Σε μαγαζιά στυλ Πλαίσιο, αν και δεν έχω ρωτήσει, δεν νομίζω να βρω, έτσι? Δεν έχεις παλιό hardware να ξηλώσεις κανένα jumper? Η μητρική σου μπορεί να έχει κάποιο jumperακι που να μην είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του υπολογιστή, πχ κάποιο που είναι στον αέρα (δεν γεφυρώνει κάποιο σύνδεσμο). Διαφορετικά ζήτα από τον τεχνικό του Πλαισίου να σου δώσει καμιά δεκαριά χύμα...
ANEMOS-V Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 mi bgaleis jumper apo ti M/B ! ama de ksereis ti tha bgaleis.. lol vres kamia palia PCI -AGP olo kai kapio jumper tha exei pano.. ego p.x exo ena palio controler..me 100 jumperakia pano ..
kx5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 mi bgaleis jumper apo ti M/B ! ama de ksereis ti tha bgaleis.. lol Ναι... αυτό ισχύει Γενικά ζήτα από κάποιο κατάστημα υπολογιστών κανά jumperακι. Όλοι έχουν περίσσευμα από παλιό hardware.
Tzimmys Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, με τα πολλά τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Τώρα υπάρχει καινούρια απορία και ξαναχρειάζομαι τη βοήθειά σας. Λοιπόν, θέλω να χωρίσω τον καινούριο μου σκληρό σε partitions και δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Από το Biow ούτε καν τον βλέπω, και από περιβάλλον windows δεν βλέπω καμία τέτοια επιλογή. Θα ήθελα να του κάνω partition χωρίς κάποιο πρόγραμμα (partition magic κτλ). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.