tolis86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εγω ξερω πως οι ελληνες δεν ηταν ποτε ρατσιστες και μετα λυπης μου ανακαληπτω πως γιναμε....αυτο οφειλεται στη διεισδυση των αμερικανικων προτυπων μεσω τηλεορασης....αναθεμα!
Sorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ απλά θα σας θυμίσω κάτι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Στις αρχές του '50 όταν στην Ιαπωνία, κάποια εταιρία Honda έβγαλε το πρώτο της μηχανάκι (παπί 50άρι) τότε όλη η Ευρώπη γέλαγε....... Η Κίνα είναι μια ταχύτατη ανερχόμενη δύναμη. Με την υποτιμάτε καθόλου! Αργά ή γρήγορα θα λιγουρεύεστε κινέζικα προϊόντα.....
ata1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Πότε θα έρθουνε αυτά τα πράγματα Ελλάδα άραγε? Εντάξει εγώ πάντως τα Κινέζικα προιόντα δε τα βάζω όλα στο ίδιο καζάνι. Σαφώς οι άνθρωποι φαίνονται ότι αναπτύσονται ραγδαία και αρκετά προιόντα που κατασκευάσουν και δικές τους εταιρίες αλλά και για άλλες εταιρίες είναι και αξιόπιστα και φθηνά και πολύ καλά. Απλώς υπάρχει όπως και σε κάθε πράγμα το αλλά γιατί πολλές φορές γίνεται μια υπερβολή, παράγεται κάτι υπερβολικά φθηνό χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας ή αξιοπιστίας. Αλλά μήπως εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν το κάνουμε αυτό. Το κακό είναι ότι και το κάνουμε και δεν το πουλάμε φθηνά!
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ma mi leme oti theloume.. ti ftene oi kinezoi..otan pane oi dikoi mas(kinezoi-ponirides) kai tous lene theloume ftina emporeymata kai den mas endiaferei i poiotita ylikou i kataskeyis ,ftanei na eine ftino.. ama tous peis na ftiaksoun ena ergaleio apo titanio tha to ftiaksoun apo titanio.. ama tous peis apo paliosidera..tha kanoun auto antistixa. ama tous peis na perasei kai apo poiotiko elegxo tha to kanoun.. ayto megalonei to kostos kai ta antikeimena exoun sxedon tin idia aksia me ayta tis europis.. mporei ta ergatika na eine ftina.. omos ta metaforika apo tin KINA eine terastio eksodo.. etsi exoume syndiasei oti kineziko - ftino kai eine lathos. polla ylika-emporeumata europaika kathe eidous.. eine kinezikis proeleusis-kataskeuis kai synarmologounte stin europi kai plasaronte os europaika.. veveos kai pernoun texniko elegxo kataparagkelia kai stin KINA alla kai stin xora telikis kataskeuis..analoga panta tin ypodiksi tis etairias. opote.. ama thelete ftina proionta..de tha exete pote poiotita! polles fores peftoume stin aytapati oti agorasame ftino & kalo proion..den eine panta etsi omos..
BLISS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εγω ξερω πως οι ελληνες δεν ηταν ποτε ρατσιστες και μετα λυπης μου ανακαληπτω πως γιναμε....αυτο οφειλεται στη διεισδυση των αμερικανικων προτυπων μεσω τηλεορασης....αναθεμα! ola ta 3ereis esu, OLA. Ana8ema sta sumperasmata sou... Otan exoun kaei h xalasei OLA MA OLA ta kinezika pou exw agorasei -kai mh mou pei kanenas oti eimai o monos!- ftaiw EGW pou ta 8ewrw mpakateles kai egina kai ratsisths apo panw!? O Bush mou eipe na ta lew auta `h o McCarthy? Kai thn epomenh fora pou 8a kollhseis retsinies, na exeis ta @@ na kaneis kai quote. Giati shmera den ta phres mazi sou. :evil:
AzaZyL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 θα πω και εγώ κάτι. Το ''τζάμπα'' βγήκε απο το ''made in JAPAN''...
tolis86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μη τα περνεις διοτι και εγω μπορω να τα παρω αλλα δε νομιζω να βγει αυτο πουθενα...και δεν αναφερομουν σε εσενα, γενικα σε οτι διαβασα και οχι σε καποιον συγκεκριμενα μονο...και αμα διαβασεις το αμεσως πανω απο το δικο σου ποστ ,του ανεμου-ν, θα καταλαβεις πως εχουν τα πραματα...και μη μου πεις οτι αγοραζοντας παπακι 125αρη με 500 ευρο περιμενς να εχει την ιδια ποιοτητα με ενα γιαμαχα των 1600 ας πουμε...ουτε περνοντας ενα 500αρι τροφοδοτικο με 30 ευρο να ειναι ιδιας ποιοτητας με ενα της ενερμαξ που κανει 100 τουλαχιστον....και δε κολησα καμια ρετσινια και δεν ειχα καμια τετεια προθεση.αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται...και τα @@ μου τα εχω και τα παραεχω, το οτι το ποστ μου εγινε μετα το δικο σου δε παει να παει οτι παει σε εσενα...εσυ να προσεχεις....που που μιλας και για τι πραμα κατηγορεις ποιον...εγω νοιθω ασχημα διαβαζοντας ρατσιστικα σχολια και το παραθετω...ειναι δυνατον!? δλδ τοσα και τοσα ειπανε για μια ολοκληρη φυλη τοσων εκατομμυριων...ειναι δυνατον!? ανθρωποι ειναι γαμωτο...δε μπορουμε να τα λεμε αυτα!
BLISS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 θα πω και εγώ κάτι. Το ''τζάμπα'' βγήκε απο το ''made in JAPAN''... To made in Japan den htan pote tzampa. Htan omws panta pio prosito apo ton antagwnismo. Auto, kai se sundiasmo me thn aristh poiothta, ekane ton planhth na sebetai to made in Japan, kai na to protima akoma kai argotera pou stamathse na einai pio prosito. Oi kinezoi meinane sto "tzampa" kai apo poiothta "m'ekapses". Fusiko na exoun ginei ta proionta tous sunwnuma ths mpakatelas kai ta upoloipa peri ratsismou einai geloiothtes.
BLISS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ...εγω νοιθω ασχημα διαβαζοντας ρατσιστικα σχολια και το παραθετω...ειναι δυνατον!? δλδ τοσα και τοσα ειπανε για μια ολοκληρη φυλη τοσων εκατομμυριων...ειναι δυνατον!? Edw milame gia kineziko hardw kai oxi gia laous. Afou 3efugame wstoso 8a sou pw oti den tous exw se idiaiterh ektimhsh gia ena kuriws logo. Exoun diktatoria aisxistou eidous, pou ektos twn allwn tous exei afhsei 3 aiwnes pisw. Kai thn anexontai. 1,1-1,2 dis kosmos kai den exoun thn psuxh na diw3oun ena ka8estws pou tous geloiopoiei kai tous katapiezei (fresko link). To xeiristo olwn einai twra pou molis 3ekinhsan na anaptussontai, -kai apo miso piato ruzi, trwne 3/4 tou piatou-, oi opoies antistaseis tous meiw8hkan akoma perissotero. (kitrino- gramma sto surtari h tienanmen...) Perasame ki emeis paromoia katastash -apeirws hpioterh- kai th diw3ame. Gia fantasou na thn eixame akoma epeidh mas kanane 'kales au3hseis mis8wn'. To ligotero pou mporw na xarakthrisw auth th stash einai: mal8akh upotagh me antallagmata. Telos pantwn, gousto kai kapelo tous, auto pou me endiaferei einai oti poulane mapa proionta, kai polles fores den exw kan thn epilogh na mhn ta agorasw.
makisathanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Θυμάμε κάποιους φουκαράδες που είχαν αγοράσει κάτι ηλεκτρικά σίδερα κινέζικα (Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες τους). Αλλά από την άλλη μεριά η TFT Sony μου οθόνη είναι made in China και είναι φοβερή (την έχω 4 χρόνια τώρα).
KenZone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 θα πω και εγώ κάτι. Το ''τζάμπα'' βγήκε απο το ''made in JAPAN''... file m sto lew me sevasmo ... alla peta3es patata:lol:!! I Iapwnia einai mia apisteuti texnologika xwra ... me texnologies p oute p fadazesai! Kai to made in japan dn einai einai sima katwterwtitas alla adi8eta .. 3ereis oti to proion p ferei tetoio slogan einai to pio poiotiko apo ola ta "aderfia t" p kataskeuastikan se opoiadipote alli xwra! Anti8eta an deis made in china (p einai kai to pio suxno!) tote pote dn mporeis na 3ereis an einai gia kalo i gia kako .. mporei na exei apo kali mexri halia poiotita ..
tolis86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 τωρα συμφωνουμε, αν και πολισμος υπαρχει σχεδον μονο στη πρωτεβουσα ολος ο υπολοιπος κοσμος ειναι στην εξαθλιωση και δεν εχουν καν μορφωση χωρις δαυτην σκυβεις το κεφαλι στο αφεντικο και λες και ευχαριστω..(δεν το πιστεβω αυτο αλλα σε ατομα διχως μορφωση ισχυει) διοτι τα ματια σου δεν εχουν δει κατι καλητερο οποτε δε μπορεις να ξερεις και να συγκρινεις....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...τι να κανουμε....
tolis86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Θυμάμε κάποιους φουκαράδες που είχαν αγοράσει κάτι ηλεκτρικά σίδερα κινέζικα (Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες τους). μια αξαυτων απο το χωριο μου(Παλαμας) αλλα αφου περνει με 5 ευρο σιδερο...το philips κανει 15 γαμωτο μου ελεος! παρε το philips!τεσπα....οπως τα ειπε πιο πανω ο ανεμος_ν ειναι τα πραματα...
BLISS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 ...δεν εχουν καν μορφωση χωρις δαυτην σκυβεις το κεφαλι στο αφεντικο και λες και ευχαριστω..(δεν το πιστεβω αυτο αλλα σε ατομα διχως μορφωση ισχυει) διοτι τα ματια σου δεν εχουν δει κατι καλητερο οποτε δε μπορεις να ξερεις και να συγκρινεις.... Exw ena (apo polla) paradeigma, pou antikrouei to epixeirhma sou. Mia xoufta amorfwtwn pamptwxwn pou eixan thn psuxikh kuriws dunamh na ta baloun me ena kolosso. Apla phgaine 185 xronia pisw... En eth 2006, elpizw na mh xreiastoun mish xilietia oi kinezoi gia diw3oun ena tsourmo apoli8wmata tou kommatos...
tolis86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 μαζι σου! αλλα δεν ξερουν γραμματα μωρε οι ανθρωοι...και κυριως φοβουντε!....μια ρηση λεει δε δαγκωνεις ποτε το χερι που σε ταιζει...ε, ετσι εμαθαν...και ο σκυλος στο σπιτι αμα θελει σε βαζει κατω και σε κανει ζιλλια κοματια μη μιλησω για κανα ταυρο που ειναι 1 τονο...ετσι δεν ειναι? προφανως και μπορουν αλλα....ετσι τους εμαθαν....δε ξερω γιατι δεν κανουν κατι....παντως ιστορικα ολο πολεμους ηταν και μαληστα ηταν πολυ καλοι στο πολεμο κατι που φαινεται απο τη χαωδη εκταση της χωρας τους... και τις πολεμικες τους τεχνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.