Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο πρόβλημα με Mio P350

lolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω ενα χοντρό προβλημα με το Μio P350. Αφού πήγα να του εγκαταστήσω κατι προγραμματάκια και έκανε Reset μου εμφανισε άσπρη οθόνη. Δοκίμασα να του κάνω Hard Reset με το joistick προς τα επάνω αλλά τίποτα.Κάπου έιχα δει ένα αλλο κολπάκι με το joistick προς τα κάτω όπου εμφανίζεται ένα μενού με εντολές. Εκεί είχε μια εντολή "low level format". Αφού την επελεξα και έκανε format μετά δεν άναψε πάλι.Τώρα μπαίνω μόνο στο μενου με τις εντολές. Έχουν σβηστεί τα Windows? Tι μπορώ να κάνω? Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα?

Δημοσ.

Το low level format δεν εχει καμια σχεση με το hard reset. Κανοντας low level format του εσβησες τη rom. Λυση ειναι να το πας για επισκευη πλεον, αν και κατα καιρους εχει ακουστει (στο εξωτερικο) οτι δεν τα επισκευαζουν γιατι προκειται για λαθος δικο σου. Ευχομαι να στο φτιαξουν στην Ελλαδα. Αν οχι πρεπει να βρεις μια rom και να την περασεις. Ψαξε στο google, θα βρεις αρκετα post για το προβλημα αυτο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα!!! Έχω ενα χοντρό προβλημα με το Μio P350. Αφού πήγα να του εγκαταστήσω κατι προγραμματάκια και έκανε Reset μου εμφανισε άσπρη οθόνη. Δοκίμασα να του κάνω Hard Reset με το joistick προς τα επάνω αλλά τίποτα.Κάπου έιχα δει ένα αλλο κολπάκι με το joistick προς τα κάτω όπου εμφανίζεται ένα μενού με εντολές. Εκεί είχε μια εντολή "low level format". Αφού την επελεξα και έκανε format μετά δεν άναψε πάλι.Τώρα μπαίνω μόνο στο μενου με τις εντολές. Έχουν σβηστεί τα Windows? Tι μπορώ να κάνω? Με την εγγύηση θα έχω πρόβλημα?

δεν ηξερα τι να κανω...αφου και γω ειχα το ιδιο προβλημα. απλα εκανα το ρεσετ με το τζοϊστικ προς τα πανω και ολα καλα. πρεπει να το κρατας επανω μεχρι να ξανα αναψει η οθονη. μετα αφου αναψει αφησε το μετα απο 5 δευτερολεπτα...θα λειτουργησει.... ευτυχος εγω δεν εκανα πειραματα....ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ...σε ευχαριστω....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα

θελω τα φωτα σας αλλα επειγομαι.δεν ξερω τι πατατα εκανα αλλα δεν μου ανοιγει το gps για την ακριβεια μου βγαζει οτι εκανα μοιραιο λαθος

Δημοσ.
καλημερα

θελω τα φωτα σας αλλα επειγομαι.δεν ξερω τι πατατα εκανα αλλα δεν μου ανοιγει το gps για την ακριβεια μου βγαζει οτι εκανα μοιραιο λαθος

Σου βγάζει ότι έκανες μοιραίο λάθος? δηλαδή? :confused:

Εγώ ξέρω ότι το ποιο ασφαλές reset γίνεται απο το μενου των windows, τωρα αν δεν μπαινει στο windows mobile αναγκαστικα hard με το βελάκι πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...