Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ταχυτητα στο ιντερνετ...ξερετε μηπως?

Absinthe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θα θελα να κανω μια ερωτηση.Εδω και 3 μερες αφου αναβαθμισα το Mozila στην εκδοση 2.0 παρατηρησα πως ξαφνικα αρχισαν να αργουν να ανοιξουν οι σελιδες.Στην αρχη σκεφτηκα πως φταιει η forthnet αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει καθως οι ταινιες που κατεβαζω κατεβαινουν με πολυ καλες ταχυτητες.Αρα το προβλημα βρισκεται στο ανοιγμα των σελιδων μονο.Και με τον internet explorer ου δοκιμασα παλι αργει.Η μπαρα κατω δεξια που δειχνει το progress παει γρηγορα μεχρι την μεση και μετα κολλαει εκει για καποια δευτερολεπτα ωσπου ανοιγει.Προς θεου δεν ειναι τοσο αργο οσο το pstn αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει την adsl συνδεση που εχω.

Ξερετε μηπως τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για να βελτιωθει η ταχυτητα σερφαρισματος?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου με τον ι.e χρησιμοποίησα firefox και οι ταχύτητες επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα...όμως μετά από "παραφόρτωμα" με adds του firefox πάλι παρατήρησα καθυστερήσεις αδικαιολόγητες(Έχω σύνδεση 4mb).Τώρα τα χω βγάλει όλα,,σκετος firefox κάνε και κανα καθάρισμα στην registry.Για να σιγουρευτείς όμως δεν δοκιμάζεις και κάποιον άλλον όπως π.χ Opera?

Δημοσ.

Cosmos000 τι εννοεις τα εβγαλες ολα?Δηλαδη τι να βγαλω και πως να κανω καθαρισμα στη registry για να ξεφορτωθω τις adds?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...