Προς το περιεχόμενο

Parousiasi Xfx 8800gtx

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
etsi tha gini!!!!!!!!!

i karta pou lete teika paidi meta apo kapia provlimatakia epidoseon estrose, kai autin tin stigmi xerome osi dinami tis mporo... mias kai o 4400x2 mou steri pola!!!!!aaaaaaaaaxxxxxxx

ο 4400 σε κωβει η το 1 γιγα ραμ?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μ'αρεσει που αγοραζετε 8800 και εχετε συστηματα που υστερουν σε CPU. Ολα τα forums, reviews, tests λενε οτι οι 8800 θελουν οσο το δυνατον ισχυροτερους επεξεργαστες (και δη Overclocked) για να αποδοσουν αυτα για τα οποια ξοδευεις τα μαλλιοκεφαλα σου να τις αποκτησεις και εσεις το αγνοειτε.

΄Η απλά εσύ δεν έχεις δώσει την ανάλογη προσοχή όταν ξανά και ξανά επαναλαμβάνονται οι ίδιες παρατηρήσεις:

1.) ΄Οσο χαμηλότερη η ανάλυση τόσο πιο πολύ περιορίζει ο επεξεργαστής.

2.) ΄Οσο υψηλότερη η ανάλυση τόσο πιο πολύ το βάρος μεταφέρεται στην κάρτα γραφικών.

Για να το πάρουμε με απτά παραδείγματα:

http://www.techreport.com/reviews/2006q4/geforce-8800/index.x?pg=12

Μιλάμε για έναν Core2 [email protected]

΄Εχουμε και λέμε:

1280*960/4xAA/16xAF = 114.3 fps

1600*1200/4xAA/16xAF = 84.0 fps

2048*1536/4xAA/16xAF = 56.0 fps

Aντιπαράθεση λοιπόν με μονοπύρηνο [email protected]:

http://users.otenet.gr/~ailuros/AAPerf.pdf

1280*960/4xAA/16xAF = 102.0 fps (-12%)

1600*1200/4xAA/16xAF = 80.0 fps (-5%)

2048*1536/4xAA/16xAF = 54.0 fps (-4%)

΄Εχουμε και λέμε λοιπόν υστερώ 12% στα 1280 και ω Θεοί τι συμφορά τα 102 καρέ δεν με φτάνουν και αν δεν έχω 114 θα πεθάνω....όσων αφορά τα άλλα ποσοστά είναι εντός των πλαισίων που ούτε καν καταλαβαίνει κανείς διαφορές σε πραγματικό χρόνο και αν υπερχρονίσω ΜΟΝΟ την μνήμη της κάρτας γραφικών στα 1000 (από 900MHz) τα 56 fps στα 2048 τα έχω στο τσεπάκι.

Μόνο μην μου πεις να παίξω στα 1024*768 και χωρίς φίλτρα γιατί θα με πιάσει κρίση επιληψίας. Και ειδικά σε 21" CRT που από ότι βλέπεις φτάνει τα 2048*1536*32@75Hz αβασάνιστα.

Φυσικά και χρειάζονται οι δυνατές κάρτες πάντα πολύ δυνατούς επεξεργαστές, αυτό δεν θα το αμφισβητήσει κανείς. Η μικρή διαφορά είναι ότι μέχρι στιγμής οι εφαρμογές/παιχνίδια δεν έχουν ακόμα βελτιστοποιηθεί επαρκώς για διπλοπύρηνους επεξεργαστές. ΄Οταν έρθει αυτός ο χρόνος να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και ένας ultra high end Core 2 Duo είναι λίγος. Εν τω μεταξύ αύξησα τις επιδόσεις στα παιχνίδια μου γύρω στις 3x φορές σε σχέση με την προηγούμενη 7800 και αναμένω έναν αρκετά καλό λόγο και κάτα προτίμηση και κάνα δυό λογικά επιχειρήματα γιατί να πάω να σκάσω τώρα άλλη μια 500-άρα για μητρική και επεξεργαστή.

Αν οχι και ο τελειος παραλληλισμος αλλα θα μπορουσα να το πω οτι μου θυμιζει το κλασικο Πρωτο σταδιο tuning στα αυτοκινητα Φιλτρο, προγραμμα, εξατμιση χωρις το φιλτρο και την εξατμιση. Τι να πω, οποιος εχει χρηματα για ξοδεμα καλα κανει αλλα μου φαινεται πως αυτος που αγοραζει μια 8800GTX ενω κατα τα αλλα εχει μηχανημα προηγουμενης γενιας δεν εχει χρηματα για ξοδεμα. Ενας πραγματικα big spender - οπως λεει και το τραγουδι - εχει τα παντα τελευταιας γενιας και μαλιστα top of the line και υστερα βαζει το κερασακι στην τουρτα με κωδικο ονομα 8800GTX. Οποιος δεν ανηκει στην προηγουμενη κατηγορια - προσωπικη αποψη παντα - απλα αγοραζει υψηλης αισθητικης hardware για decor/μοστρα. Κατι σαν και αυτους που πανε για σκι με γυαλια ηλιου Gucci.

Μάλιστα. Αν τώρα γίνω κακός και απαντήσω όπως πρέπει παραπονιέστε μετά. Καλό είναι να ενημερώνεται κανείς επαρκέστερα και μετά να καταλήγει σε συμπεράσματα.

Τον μεταφορικό σαρκασμό όμως δεν θα τον γλυτώσεις: μια Ferrari δεν θα κάνει έναν κακό οδηγό καλύτερο, μόνο μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος γίνεται ;)

Δημοσ.

file Ailuros simfonoume apolita kai se euxaristoume pou eisai toso katatopistikos.

exw mia mikri paratirisi omos...oi 2 cpu pou sigrinis einai PARA POLI KALES.

an h sigrisi ginonotan anamesa se se enan Core2 [email protected] kai se enan

p4 D 3ghz posi tha itan idiafora arage?(na tolmisw na pw celeron?) isos o filos HighT3ch anaferete se teties periptosis "agnias" kai to lew ormomenos apo to test pou dinis me to "episode 1" opou paratirw tin 7600gt (teleutea thesi) se analisi 1280x1024 me 4xaa kai 16xaf na xtipaei 42.4 fps eno to sistima mou (p4 prescott @ 3100ghz me x800xt se 1024x768 kai malista xoris filtra na min kseperna ta 15fps..)

mipos telika h ptosi mpori na gini kai akrea an h cpu den trabaei?

edit: auto pou thelw me liga logia na pw kai na toniso einai na min treksi kanenas kai mou pari tin 8800gtx me kanenan celeron 3ari kai perinemi na di ptosi mono se xamiles analisis...nomizw tote ena problimataki genikotero tha to exoume. :)

Δημοσ.

Ailure μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω αλλα δεν πειραζει συνεχιζε να δινεις τα φωτα σου (το κανεις καλα) και ας μου την λες.

Με εκτιμηση

Δημοσ.

exw mia mikri paratirisi omos...oi 2 cpu pou sigrinis einai PARA POLI KALES.

an h sigrisi ginonotan anamesa se se enan Core2 [email protected] kai se enan

p4 D 3ghz posi tha itan idiafora arage?

Ο FX-53 ανήκει πλέον στην μεσαία κατηγορία των επεξεργαστών, μόνο και μόνο επειδή είναι μονοπύρηνος. Είναι λογικό ένας Ρ[email protected] να περιορίζει ακόμα περισσότερο αλλά το ατύχημα είναι δεν παρατήρησα κανέναν ακόμα εδώ να έχει τέτοιο επεξεργαστή με 8800. Ο john2gr είχε πριν ένα Χ2 4400+ που είναι και αυτός αρκετά δυνατότερος από έναν απλό Ρ4.

isos o filos HighT3ch anaferete se teties periptosis "agnias" kai to lew ormomenos apo to test pou dinis me to "episode 1" opou paratirw tin 7600gt (teleutea thesi) se analisi 1280x1024 me 4xaa kai 16xaf na xtipaei 42.4 fps eno to sistima mou (p4 prescott @ 3100ghz me x800xt se 1024x768 kai malista xoris filtra na min kseperna ta 15fps..)

mipos telika h ptosi mpori na gini kai akrea an h cpu den trabaei?

Kάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση εδώ. Δεν μπορεί να περιορίζει ΤΟΣΟ ο επεξεργαστής έτσι ώστε να υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/7games-gpus_8.html

edit: auto pou thelw me liga logia na pw kai na toniso einai na min treksi kanenas kai mou pari tin 8800gtx me kanenan celeron 3ari kai perinemi na di ptosi mono se xamiles analisis...nomizw tote ena problimataki genikotero tha to exoume. :)

Ας μην φτάνουμε και τόσο πολύ στα άκρα. Θα πρέπει να έχει κανείς σοβαρή εγκεφαλική βλάβη αν τρέξει ένα Smelleron με μια 8800. ΄Ασε που και αυτό λίγο δύσκολο το κόβω γιατί οι PCIe πλατφόρμες είναι σχετικά πρόσφατες.

Για χάρη του ιστορικού όταν πρωτοέβαλα την 8800, από καθαρή μου βλακεία την είχα εγκαταστήσει στο δεύτερο PCIe slot. Aν είχα συμβουλευτεί νωρίτερα το εγχειρίδιο της μητρικής θα είχα δει ότι σε single GPU mode το ένα μόνο δίνει 16x lanes και το δεύτερο 1x (δηλαδή ουσιαστικά PCIe x1). Πάραυτα η απόστασή μου από ~3.0GHz Conroe ήταν περίπου στο 30% στα 1600 με φίλτρα και ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μητρική και επεξεργαστή είχα τελευταία στιγμή την σωτήρια αναλαμπή. Για αυτό σου λέω ψάξ΄το λίγο με το Episode1. Περίπου το 1/3 των επιδόσεων δεν δικαιολογείται, κάτι άλλο δεν πάει καλά εκεί...

Ailure μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω αλλα δεν πειραζει συνεχιζε να δινεις τα φωτα σου (το κανεις καλα) και ας μου την λες.

Με εκτιμηση

Eξήγησε τι εννοείς και μην φοβάσαι δεν διστάζω καθόλου να ζητήσω συγγνώμη αν υπάρχει παρανόηση. Είπαμε ουδείς "άσφαλτος" :P

Δημοσ.

Αυτο που εννοω Ailure (που δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη τεχνικη αναλυση) - πες το ποιητικη αδεια - ειναι οτι καθομαστε και μιλαμε για hardware αξιας ενος μικρου αυτοκινητου (το συνολο του hardware ενος top of the range computer), μιλαμε για το ανελεητο κηνυγι του ενος παραπανω frame και της ολοκληρωτικης αφοσιωσης του pWnAgE του 3DMArk. Οποιος "παιζει" σε τετοια επιπεδα εννοειται οτι εχει στην κατοχη του οτι καλυτερο για πετυχει τον στοχο του. Ειναι ασκοπο/ατοπο να επενδυονται τοσα χρηματα για ενα κομματι hardware που δεν το αξιοποιεις οπως πρεπει. Για να μην εχεις το top of the line setup σημαινει οτι δεν επιδιωκεις ολα αυτα που με τοση λεπτομερεια εξηγεις επιστημονικα εσυ ή οτι το framerate δεν ειναι οι καρδιακοι παλμοι που σε κρατανε στην ζωη (οπως ειναι για μερικους) - αρα και ασκοπο το να παρεις μια top of the line καρτα γραφικων.

Αραγε με μια φθηνοτερη καρτα δεν θα εξυπηρετουσε κανεις το σκοπο του εφοσον το uber framerate δεν ειναι σκοπος ζωης. Μηπως η αναβαθμιση της πλατφορμας (CPU/MOBO/RAM) θα ηταν σοφοτερη σαν πρωτη επιλογη. Ενταξει εννοειται πως καποιος θα δει την καταφανη διαφορα με μια τετοια καρτα απλα φοβαμαι πως καταληγει σε θεμα εντυπωσιασμου. Κατι αναλογο με τα αυτοκινητα που εχουμε ενα ιδιαιτερο complex εδω στο Ellada. Το αλλο αρνητικο που προκυπτει απο την ασκοπη και αστοχη αγορα ενος πανακριβου εξοπλισμου, ειναι πως ολα τα αποτελεσματα και οι εντυπωσεις απο τετοιες "μετρησεις"/"παρουσιασεις" που προβαλονται μεσω forums διαβαζονται απο πολλα ματια. Το προφανες λοιπον, επειδη δεν εχουν ολοι την εμπειρια ή τις γνωσεις του Ailurou οδηγουνται σε λανθασμενα συμπερασματα. Ειναι απογοητευτικο γιατι πχ. ο αλλος χαλαστηκε που το Celeron/512MB RAM based συστημα του δεν μεταμορφωθηκε σε μηχανημα των studios Industrial Light and Magic της Lucasfilm με την προσθηκη της πληρωμενης (ας μου επιτραπει η εκφαση) με σκατοπαξιμαδα καρτας, τα σχολια του να επηρεασουν καποιον αδαη αρνητικα. Ειναι τραγικο να μου μιλας για αναλυσεις 2048x1536 οταν ο αλλος εχει μηχανημα λογιστικου γραφειου (λεμε τωρα) και παει και αγοραζει καρτα αξιας ενος βασικου μισθου. Και επειδη οπως λες και εσυ "ω Θεοί τι συμφορά τα 102 καρέ δεν με φτάνουν και αν δεν έχω 114 θα πεθάνω...." μηπως ειναι λιγο "κουλο" το να "κουμπωσεις" 12-13 50eurα στην μητρικη για να τα βλεπεις. Ελπιζω να καταλαβες το πνευμα μου.

Με εκτιμηση

PS. Το ολο θεμα αναφερεται κυριως στο 3DMark και τα σχολια περι επιδοσεων, score κλπ

Δημοσ.

Το προηγούμενο μου σύστημα ήταν ένας Athlon 3.0XP+ ,2.5GB RAM και Radeon X800Pro. Το σύστημα άρχισε να δείχνει τα χρονάκια και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα έβαζα σε έναν 3άρη μια 8800GTX. Έκανα βαρβάτη αναβάθμιση (μιας και ήμουν σε AGP μοντέλο με τον Athlon3.0 και την Radeon) και σαφώς σε τέτοιες αναλύσεις όπως αυτή του FEAR το παιχνίδι καταντάει GPU Limited.

Δημοσ.

john2gr, δεν είναι μόνο το 680 που εμφανίζει αυτή τη συμπεριφορά.Πολλά chipset στην ίδια συχνότητα επεξεργαστή με μικρότερο πολλαπλασιαστή εμφανίζουν μειωμένες επιδόσεις.Όχι τόσο μειωμένες ίσως, πάντως ,μειωμένες.

Απ' ότι έχω πληροφοριθεί περιορίζεται το εύρος της κεντρικής μνήμης με τη μείωση του πολλαπλασιαστή και εξ ου και τα χαμηλότερα αποτελέσματα.

Πάντως πολύ σημασία δίνεται στο συνολικό σκορ του 3dmark.Αφού μπαίνει μέσα και cpu score πλέον αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο αναξιόπιστο κατ' εμέ.

Δημοσ.
Αυτο που εννοω Ailure (που δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη τεχνικη αναλυση) - πες το ποιητικη αδεια - ειναι οτι καθομαστε και μιλαμε για hardware αξιας ενος μικρου αυτοκινητου (το συνολο του hardware ενος top of the range computer), μιλαμε για το ανελεητο κηνυγι του ενος παραπανω frame και της ολοκληρωτικης αφοσιωσης του pWnAgE του 3DMArk.

Με 1500-2000€ μεταχειρισμένη σακαράκα θα πάρεις, ωστόσο δεκτή η μικρή υπερβολή για χάρη του παραδείγματος. Εξαρτάται τι ακριβώς κυνηγάει ο καθένας και για ποιό λόγο. Μπορώ μόνο να μιλήσω για τον εαυτό μου και σε διαβεβαιώνω ότι προέχει για μένα η ποιότητα από την ποσότητα, ή πιο απλά αν θέλεις λίγα αλλά πολύ καλά καρέ.

Οποιος "παιζει" σε τετοια επιπεδα εννοειται οτι εχει στην κατοχη του οτι καλυτερο για πετυχει τον στοχο του. Ειναι ασκοπο/ατοπο να επενδυονται τοσα χρηματα για ενα κομματι hardware που δεν το αξιοποιεις οπως πρεπει. Για να μην εχεις το top of the line setup σημαινει οτι δεν επιδιωκεις ολα αυτα που με τοση λεπτομερεια εξηγεις επιστημονικα εσυ ή οτι το framerate δεν ειναι οι καρδιακοι παλμοι που σε κρατανε στην ζωη (οπως ειναι για μερικους) - αρα και ασκοπο το να παρεις μια top of the line καρτα γραφικων.

Σαφώς ναι μέσα σε κάποια πλάισια. Από κει και πέρα για τι θα χρησιμοποιήσει ο καθένας τον υπολογιστή του δικαίωμά του.

Αραγε με μια φθηνοτερη καρτα δεν θα εξυπηρετουσε κανεις το σκοπο του εφοσον το uber framerate δεν ειναι σκοπος ζωης. Μηπως η αναβαθμιση της πλατφορμας (CPU/MOBO/RAM) θα ηταν σοφοτερη σαν πρωτη επιλογη.

Eξαρτάται τις "ανάγκες" του καθένα. Αν στήνει κανείς ένα τέτοια σύστημα μόνο και μόνο για να "εντυπωσιάσει" όπως λες, τότε ναι μεν είναι άξιος της μοίρας του, αλλά και πάλι δεν μου καίγεται ιδαίτερα καρφί, μιας και το πρακτικό μυαλό εδώ σκέφτεται ότι πάραυτα και με αυτές τις περιπτώσεις αυξάνεται η ζήτηση, όσο παράλογο κι αν ακούγεται αυτό.

΄Οσων αφορά την ερώτησή σου, εξαρτάται πάλι από την περίπτωση. Στην δική μου περίπτωση η απάντηση είναι σαφώς και όχι. Με τον FX-53 και την πρώτερη 7800GTX αν άλλαζα μητρική/επεξεργαστή/μνήμη η συνολική αύξηση των επιδόσεων με τις ρυθμίσεις και στις αναλύσεις που παίζω θα ήταν στο τσακίρ κέφι ένα γελοίο 10% και δεν θα μου στοίχιζε και κάτω από τα 600€ συνολικά. ΄Εδωσα για την 8800GTX 650€ και οι επιδόσεις μου ανάλογα με την περίπτωση αυξήθηκαν κατά 3-4x φορές. Και για να μην οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα 7800GTX/Fear/1600*1200/4xAA/16xAF= 37 fps (δεν παίζεται που να χτυπάω τον πισινό μου κάτω) ενώ τώρα πλέον 80 fps που παίζεται άνετα. Το Oblivion ως τώρα το είχα και σάπιζε στον σκληρό δίσκο γιατί ή που θα πήγαινε σαν πατάτα με μέγιστες ρυθμίσεις στα 1280*960 ή που θα με πέταγε έξω για να μου σπάσει τα νεύρα. Τώρα μόνο ξεκίνησα να το παίζω από την αρχή, χωρίς να νοιάζομαι τι θα αφαιρέσω ή τι θυσίες θα κάνω.

Ενταξει εννοειται πως καποιος θα δει την καταφανη διαφορα με μια τετοια καρτα απλα φοβαμαι πως καταληγει σε θεμα εντυπωσιασμου. Κατι αναλογο με τα αυτοκινητα που εχουμε ενα ιδιαιτερο complex εδω στο Ellada. Το αλλο αρνητικο που προκυπτει απο την ασκοπη και αστοχη αγορα ενος πανακριβου εξοπλισμου, ειναι πως ολα τα αποτελεσματα και οι εντυπωσεις απο τετοιες "μετρησεις"/"παρουσιασεις" που προβαλονται μεσω forums διαβαζονται απο πολλα ματια.

Tότε μάλλον ούτε δεν έχεις ταξιδέψει επαρκώς ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά ούτε στις ΗΠΑ ή και άλλες χώρες με ανάλογα φαινόμενα υπερκαταναλωτισμού. Και εκεί όχι μόνο υπάρχει μεγαλύτερος υπερκαταναλωτισμός αλλά και κατά πολύ μεγαλύτερα εισοδήματα και κατά πολύ περισσότερος πλούτος. Εδώ ο μέσος Ευρωπαίος παίρνει τουλάχιστον 2.5x φορές τον βασικό του ΄Ελληνα ενώ αγαθά όπως αυτοκίνητα έχουν λίγο πολύ την ίδια τιμή. Ο μέσος Γερμανός θα δουλέψει περίπου 1.5 χρόνο ενώ ο μέσος ΄Ελληνας περίπου 8 χρόνια για να πάρει ένα μέσο καινούργιο αυτοκίνητο.

Με τέτοιες διαφορές δεν θα έλεγα ότι οι ΄Ελληνες στο σύνολό τους έχουν τόσα απωθημένα, μιας και το ποσοστό της σακαράκας που κυκλοφορεί στους δρόμους παραείναι ακόμα μεγάλο.

Τώρα όσων αφορά τον έμμεσο επηρεασμό στον οποίο αναφέρεσαι, αν κάτι εμένα μου φαίνεται παράλογο ή δεν με κόφτει δεν με πείθεις ούτε με πλύση εγκεφάλου. Ειδάλλως θα ήταν πανεύκολο κάποιος να περιγράψει πως πήδηξε από το παράθυρο και τι ωραία που ήταν και να έχουμε την άλλη μέρα μαζικές απόπειρες αυτοκτονίας. Εκτός βέβαια αν υπαινίσσεσαι ότι όλοι είμαστε πρόβατα και καθοδηγούμαστε πια τόσο εύκολα.

Το προφανες λοιπον, επειδη δεν εχουν ολοι την εμπειρια ή τις γνωσεις του Ailurou οδηγουνται σε λανθασμενα συμπερασματα. Ειναι απογοητευτικο γιατι πχ. ο αλλος χαλαστηκε που το Celeron/512MB RAM based συστημα του δεν μεταμορφωθηκε σε μηχανημα των studios Industrial Light and Magic της Lucasfilm με την προσθηκη της πληρωμενης (ας μου επιτραπει η εκφαση) με σκατοπαξιμαδα, τα σχολια του να επηρεασουν καποιον αδαη αρνητικα.

Υπάρχουν πάντα περίεργες περιπτώσεις όπως επίσης εγκλήματα, αποκλίνουσες συμπεριφορές και τόσα άλλα. ΄Οποιος βάλει Smelleron με 8800 είναι απλά άξιος της μοίρας του και εδώ εφαρμόζει απλά "δεν ήξερες δεν ρώταγες". Για αυτό είμαστε οι περισσότεροι εδώ για να βοηθάμε όσο μπορούμε.

Ειναι τραγικο να μου μιλας για αναλυσεις 2048x1536 οταν ο αλλος εχει μηχανημα λογιστικου γραφειου (λεμε τωρα) και παει και αγοραζει καρτα αξιας ενος βασικου μισθου. Και επειδη οπως λες και εσυ "ω Θεοί τι συμφορά τα 102 καρέ δεν με φτάνουν και αν δεν έχω 114 θα πεθάνω...." μηπως ειναι λιγο "κουλο" το να "κουμπωσεις" 12-13 50eurα στην μητρικη για να τα βλεπεις. Ελπιζω να καταλαβες το πνευμα μου.

Επειδή με αυτά που γράφω συνήθως ίσως να έχει δημιουργηθεί μια διαστρευλωμένη εικόνα, προσωπικά παίζω με ότι βρω μπροστά μου και όπου με καλέσουν. Ψοφάω να παίζω με τα ανήψια μου στο PS2 τους και πάω και σε LAN party όταν με καλέσουν και ας είμαι πάντα ο "παππούς" της παρέας LOL. Το ωραίο πάντα είναι ότι κερδίζουν τα πιτσιρίκια με τα πιο ταπεινά μηχανήματα, ενώ οι άλλοι ψάχνουν για δικαιολογίες. Την χαρά του παιχνιδιού δεν την κάνει το μηχάνημα αυτό θα έπρεπε να είναι δεδομένο.

Ωστόσο για την δική μου πάρτη στους δικούς μου 4 τοίχους που δεν με βλέπει και κανείς, θέλω την καλύτερη δυνατή ποιότητα απεικόνισης. ΄Οπως δεν αισθάνομαι τύψεις για το ηχοσύστημά μου με τα εξίσου ακριβά ηχεία του, έτσι δεν αισθάνομαι τύψεις για το πως απολαμβάνω τα παιχνίδια μου.

PS. Το ολο θεμα αναφερεται κυριως στο 3DMark και τα σχολια περι επιδοσεων, score κλπ

Κατανοητό. Εγώ είμαι απλά φλαφλατάς ;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εσυ, μαλλον ασχολεισαι πολυ με το forum...

Προς το παρών δεν παραπονέθηκε ο εργοδότης μου, ούτε υποφέρει το τμήμα μου από τον σχετικά λίγο χρόνο που σπαταλάω ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...