Προς το περιεχόμενο

Parousiasi Xfx 8800gtx

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poli oraia scores apo mia geniki apopsi kai kalo advance gia 1 generation stin Gpu.

Einai allithia oti aposirane tis Gtx?

Perimeno na dw pote tha vgoun oi 8xxx xoris tetoio marafeti gia psiksi.Mipon einai hype olo auto to thema me tis psiktres? I mean, mipos einai san zantes se autokinito? Pul mour mono? Exw mia 5900 me tetoio pragma apo panw tis, kai exw kai tin entiposi oti eixe vgei kai 4xxx etsi.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά βλέπω πολύ πεσμένο το cpu score. O 4800 x2 που έχω βγάζει μεγαλύτερο σκορ με την 7900 GTX. Δεν ξέρω αλλά από ότι λένε ο Dual core της intel έριχνε πολύ στα αυτιά στο συγκεκριμένο AMD

post-22501-129062940131_thumb.jpg

Δημοσ.
Δε κατάλαβα, γιατί, εγώ σε πηγάδι....; :lol:

Νόμιζα ότι θα περίμενες το R600 από το να πάρεις τώρα μια 8800GTX :P (αν και είμαι σίγουρος ότι θα στην στείλει η ΑΤΙ το R600 :P)

Δημοσ.
Νόμιζα ότι θα περίμενες το R600 από το να πάρεις τώρα μια 8800GTX :P (αν και είμαι σίγουρος ότι θα στην στείλει η ΑΤΙ το R600 :P)

Noμίζεις ότι αν έβγαινε πρώτη η R600 ότι θα ήμουν σε θέση να αντισταθώ; Το αξιέπαινο στον Kombi είναι η αντικειμενικότητά του και το καθαρό του ενδιαφέρον/ενθουσιασμός για την τεχνολογία από όπου και αν προέρχεται.

Να'χε και γούστο στα σεντόνια θα ήταν τέλειος LOL :D

Δημοσ.
Όποιος παίζει Oblivion και δεν έχει τα LOD 2048x2048 textures (υπάρχουν και σε 1024x1024) και ειδικά το "Qarl's Texture Pack 2" είναι GAY :P

Gaylord textures :P

Did someone said 4096x4096 ? ;)

Aς τραβήξει κάποιος φωτογραφίες από τα πλαινά της ψύκτρας και τα heatpipes φαίνονται εύκολα.

Και τι νομιζεις οτι καναμε δλδ στα Πλαισια οταν πηγαμε να την παρουμε και τους βαλαμε να την κανουν striptease..? Κοντεψαμε να φαμε κληση και για διπλοπαρκαρισμα :P

Δε κατάλαβα, γιατί, εγώ σε πηγάδι....; :lol:

ROFL.. Ωχου μωρε το παραπονεμενο το παιδι που δεν εχει δει τπτ.. :P

Δημοσ.
afto to 3d mark ti einai??

opws episis ti simainei fps?? kai ti einai to conroe??

Το 3d mark ειναι ενα προγραμμα benchmark για την μετρηση των επιδοσεων μια καρτας γραφικων.

fps=frames per second(καρε το δευτερολεπτο). Οσα περισσοτερα fps εχει ενα παιχνιδι τοσο το καλυτερο.

conroe, ειναι οι νεοι επεξεργαστες τις intel με 2 πυρηνες.

Δημοσ.

Καλο κομματι η 8800GTX δε λέω, αλλα πιστεύω πως ο πυρήνας R600 θα είναι πολυ καλύτερος. απο Memory bandwidth θα σκίζει. Endeiktika ektimatai oti tha exei 140GB/s enanti 86GB/s tis Ge force. Who knows time will tell

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι το R600 θα είναι καλύτερο αλλά δεδομένου ότι τα επόμενα Χριστούγεννα φεύγω φαντάρος,ήθελα το νέο μου PC να το χαρώ τουλάχιστον έναν χρόνο,χεχεχεχεχεχεχε :D. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως να περίμενα να βγει και το R600 και να πάρω το καλύτερο

Δημοσ.
Κι εγώ πιστεύω ότι το R600 θα είναι καλύτερο αλλά δεδομένου ότι τα επόμενα Χριστούγεννα φεύγω φαντάρος,ήθελα το νέο μου PC να το χαρώ τουλάχιστον έναν χρόνο,χεχεχεχεχεχεχε :D. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως να περίμενα να βγει και το R600 και να πάρω το καλύτερο

Swsti kai ayti i apopsi. Oti tha to xareis ayto einai sigouro hehe.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...