john2gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 paidia apo thermokrasies tha elaga oti nai einai zesti se idle katastasi ala eutixos sta games i psixtra kani kala tin doulia tis kai telios ma telios athoriva!!!!!!! pantos pou etreksa to test sto company of heroes me 1600X1200 ME 16QXAA & 16XAF OLA STO ULTRA HIGH MESA APO TO PAIXNIDI KAI TO ANTIALAZING ON MOU APEDOSE TA EKSIS!! 5.2 FPS MIN - 12.2 FPS AVERAGE - 72.1 FPS MAX POLI KATO DEN EINAI RE PAIDIA!!!!!! Το 16xFSAA (έχεις βάλει και το Quality τρομάρα σου ) πραγματικά γονατίζει την 8800GTX. Ακόμα και στο Doom3 να το κάνεις force θα δεις τα frames σου να πέφτουν κατακόρυφα. Άλλαξε το σε 8xFSAA
Ailuros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μα πως να αποφύγουμε τα σχόλια για την κλάρα στο σεντονάκι σου; Χαχαχαχαχαχα.... Το 16xFSAA (έχεις βάλει και το Quality τρομάρα σου ) πραγματικά γονατίζει την 8800GTX. Ακόμα και στο Doom3 να το κάνεις force θα δεις τα frames σου να πέφτουν κατακόρυφα. Άλλαξε το σε 8xFSAA. ΄Η 8x ή 16x σκέτο. By the way Ektelestes, screenshot fixed
viper2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ekeina ta bench me 11k 06 marka giati den epalitheyontai?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Tην δοκιμασε κανεις με το Flight Simulator Χ σε DX10 ;
Kombatant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ekeina ta bench me 11k 06 marka giati den epalitheyontai?Προφανώς γιατί θέλουν καλό επεξεργαστή. Για να καταλάβεις, ο δικός μου ο E6600 τρέχει στα 3.6GHz και δινει CPU score 3100κάτι στο 3dm06. Αναλόγως αυξάνονται και οι επιδόσεις βέβαια με την 8800.
dterzakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τα bench όταν γίνονται για να δοκιμάσουν ένα εκάστοτε hardware γίνονται με high-end συστήματα, πιθανώς και o/c, ούτος ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες τους. Δλδ στην προκειμένη περίπτωση οι μνήμες και ο επεξεργαστής πιθανόν είναι η αιτία αυτής της διαφόρας. Συγκεκριμένα στο guru3d οι δοκιμές έγιναν με Χ6800, μνήμες cas4 1145Mhz και πολύ καλή μητρική.
john2gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 ekeina ta bench me 11k 06 marka giati den epalitheyontai? Προφανώς εννοείς stock "Conroe 6600 + stock XFX 8800GTX" έτσι; Είχα δει μερικούς που έλεγαν ότι με stock 6600 και 8800GTX χτύπαγαν γύρω στα 11Κ κι εγώ αλλά η περισσότεροι βλέπουν τα 11Κ όταν ανεβάζουν τον Conroe στα 3.2Ghz. Ailuros: Τι μητρική έχεις; Στην δική μου (EVGA n680i SLI) δεν αναφέρεται πουθενά στο manual τέτοιο πρόβλημα με τις θύρες. Όσοι δεν έχετε EVGA n680i κοιτάξτε το πάντως PS: Στο FEAR είχα ενεργοποιημένες και τις soft shadows (παρόλο που εξαιτίας του FSAA δεν απεικονίζονται,ρίχνουν ελάχιστα τις επιδόσεις). Χωρίς soft shadows (aka Max settings) είχα Minimum: 45 , Average: 81 . Κι εννοείται ότι τα games benchies τα τρέχω 2 φορές. Μια φορά μόνο τρέχω τα 3D Mark και Aquamark3 PS2: Kombatant,δεν περίμενα πάντως να έχεις εσύ μια 8800GTX
VasKag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 το μαύρο PCIe slot με μια μόνο κάρτα αποδίδει ΜΟΝΟ PCIe x1. Το έβαλα λοιπόν εκεί και καταριόμουνα από οδηγούς, ηλίθια εγκατάσταση μέχρι μονοπύρηνους επεξεργαστές. Αφού λοιπόν ανοίξανε τα μάτια μου και είχα πλέον μόνο την δική μου ηλιθιότητα να καταριέμαι την τοποθέτησα στην μπλε υποδοχή που αποδίδει PCIe x16 κανονικά. Η διαφορά αυτού; 62 vs. 81 fps. αυτο ισχυει γενικα η μονο στη συγκεκριμενη μητρικη?
littlelouievegos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δεδομένου ότι μου βγάζει 81fps με τις ίδιες ρυθμίσεις έπαψα να ανησυχώ για το επεξεργαστή και επειδή είχα γράψει κάτι διαμετρικά αντίθετο προ ημερών οφείλω μια μικρή εξήγηση: Βασικα εβγαλε ο Θωμας ενα αρθρο με cpu scaling. Δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα βλεπεις και καποια συγκριση της προκοπης τελοσπαντων.. http://www.tomshardware.com/2006/11/29/geforce_8800_needs_the_fastest_cpu/index.html Σου είπε κανείς ότι μας ενδιαφέρει; Πολύ γρήγορα σε βλέπω να διαψεύδεις πράγματα που δεν θα έπρεπε να σου δημιουργούν ανασφάλειες χαχαχαχαχαχα Something more: http://users.otenet.gr/~ailuros/OblivionTMAA.jpg LMAO. IIIII CRUSIFY... !!! Ouououou!! Τεσπα.. Παρε και μια απο εδω να δεις πως κανουν tweaking στο Oblivion http://img172.imageshack.us/img172/7261/oblivionyv7.jpg Με το αρθρο τι εγινε τελικα.. Το site βλεπω ακομα down ειναι ε; Θα το βαλεις στο B3D τελικα; BTW Comb ωραιο το αρθρο του Ratchet καλη δουλεια..
Bigi444444 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Κυρ αίλουρε καλά μου είχανε ξυνίσει λιγάκι εκείνα τα αποτελέσματα που είχες πει.Αλλά επειδή δε μπορώ να ξέρω πως πάει η κάρτα, έστω και στο περίπου, και επειδή πολύ με διόρθωνες τελευταία δεν είπα τίποτα! Βάλτε καμιά φωτογραφία της προκοπής ντε να δούμε αυτό το ρημάδι το iq της κι εμείς.Με ένδειξη fps κιόλας αν γίνεται.Φχαστώ... JOHNX2 μεγειές!
Ailuros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 LMAO. IIIII CRUSIFY... !!! Ouououou!! Τεσπα.. Παρε και μια απο εδω να δεις πως κανουν tweaking στο Oblivion http://img172.imageshack.us/img172/7261/oblivionyv7.jpg Aπαιτώ e-mail με λεπτομερείς οδηγίες και download links ΤΩΡΑ!!!
EKTELESTES Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 :lol: Στο είπα Αίλ ^^ Θέλουν κατέβασμα τα πακετάκια υψηλής ανάλυσης κλπ ( αλλά αν δεν είναι με ΑΤΙ δε θα χεις και κανονικό Hdr, δε ξέρω αν η 8800 μπορεί να το κάνει η αν την έχεις ακόμα ) Θα ανεβάσω και γω μερικές το Σαβ-κυρ, έχω γύρω στα 700Mb screenshots apo Oblivion ^^
littlelouievegos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Aπαιτώ e-mail με λεπτομερείς οδηγίες και download links ΤΩΡΑ!!! Εχε χαρη που βαλες το αρθρο http://www.tweakguides.com/Oblivion_1.html Εδω θα βρεις τον πιο λεπτομερεστατο και καλο οδηγο imho.. Ιδιαιτερη προσοχη στα highly recommended mods pg.4 Θα σου εδινα και το δικο μου ini file αλλα παιζουν τοσες πολλες μεταβλητες που θα ελεγα οτι δεν ειναι δοκιμο να το κανω.. Καλο tweaking Ορεξη για testing να εχεις η engine του Oblivion ειναι οτι πιο ομορφο εχω συναντησει μεχρι σημερα και αρεσκομαι στο να την πειραζω συνεχεια..
john2gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όποιος παίζει Oblivion και δεν έχει τα LOD 2048x2048 textures (υπάρχουν και σε 1024x1024) και ειδικά το "Qarl's Texture Pack 2" είναι GAY
Ailuros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κυρ αίλουρε καλά μου είχανε ξυνίσει λιγάκι εκείνα τα αποτελέσματα που είχες πει.Αλλά επειδή δε μπορώ να ξέρω πως πάει η κάρτα, έστω και στο περίπου, και επειδή πολύ με διόρθωνες τελευταία δεν είπα τίποτα! Κακώς, γιατί ουδείς άσφαλτος Eις άσφαλτος πρώτος το λίθο μπαλλέτο ΄Αλλο "διορθώνω" και άλλο "επεμβαίνω". ΄Οπως λοιπόν έχω εγώ το "θράσος" να επεμβαίνω όπου δω κάτι που το θεωρώ ανακρίβεια, το ίδιο περιμένω και από τους άλλους. Όποιος παίζει Oblivion και δεν έχει τα LOD 2048x2048 textures (υπάρχουν και σε 1024x1024) και ειδικά το "Qarl's Texture Pack 2" είναι GAY ΄Εχετε αναπτύξει τελευταία ένα κάτι της (φετίχ να το πω, απωθημένο να το πω...) με το τρίτο φύλο ή εμένα μου φαίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.