Προς το περιεχόμενο

sossssssssss

stavrosxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)αλλαξε αυτον τον βλακοδες τιτλο...........

2)δεν υπαρχουν προγραμματα για αυτα τα πραγματα αν θες κατσε στροσου μαθε c, unix, και μετα απο 3-4 χρονια που θα εχει βγαλει φουσκαλες ο κολος σου απο το πολυ hacking ισως αν κανεις την πλακα που θες..........

Δημοσ.
molis thimitho pos lene to programataki tha sou po onoma gia na deis oti mporei na to kanei kapios xwris na kserei c

πολυ θελω να το μαθω (δεν θεωρω αναγκαια την c αλλα κατι απαρετητο για οποιονδηποτε που θελει να λεγετε cracker,hackerκτλ......)

Δημοσ.

ναι σε windows 95/98 και αφού ο άλλος κάνει την βλακεία και ανοίξει το πρόγραμμα που θα του έχεις στείλει πρώτα εσύ, και με την προυπόθεση ότι δεν έχει antivirus και δεν είναι ενεργοποιημένο το firewall του modem του (αν έχει dsl), το οποίο είναι ενεργοποιημένο by default.

Δημοσ.

επισης να πω και εγω οτι και το προγραμμα να βρεις δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φανταζεσαι.εκτος και το pc του φιλου σου ειναι ξεφραγο αμπελι.

Οσο για τον τιτλο....ουδεν σχολιο,πιο sos δεν γινεται

Δημοσ.

Αν ο φίλος σου είναι τόσο "ξεφτέρι" που έχει τον υπολογιστή του "ανοιχτό" για να του κάνεις όλα αυτα που νομίζεις, να του βάλεις προγράμματα κτλ, τότε μάλλον θα ψαρώσει εξίσου και αν πας πίσω από την οθόνη του pc του και αρχίσεις να ψιθυρίζεις "Είμαι ο υπολογιστής σου! Μην κουνάς το ποντίκι γιατί γαργαλιέμαι".

Πρόβλημα υπάρχει αν έχει βάλει brick-wall (=πίσω από τον υπολογιστή υπάρχει τοίχος-ντουβάρι :-))

Δημοσ.

soosssss! ξερει καποιος προγραμμα για να κανω τη συνδεση μου απο 768 σε 4mbit???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
soosssss! ξερει καποιος προγραμμα για να κανω τη συνδεση μου απο 768 σε 4mbit???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Με 2048 καλυπτεσαι? κατι υπαρχει. LoL :mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...