athkario Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Mozilla ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΕΨΑΞΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.' ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΤΟΝ ΜΟΖΙlla AΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΩ?
giogr4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πας Εργαλεία-->Λήψεις Αρχείων.( ή πατάς Ctrl + J ) αυτό πρέπει να ψάχνεις
athkario Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.
x_vagos_x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Αν το αρχείο σου είναι μικρό και αργήσεις να πατήσεις Ctrl+J, και έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή που λέει διαγραφή των αρχείων από την λίστα μετά την ολοκλήρωσή τους, τότε απλά δεν προλαβαίνεις να τα βλέπεις να κατεβαίνουν... Θα πρέπει για να σιγουρευτούμε, να κατεβάσεις ένα αρκετά μεγάλο αρχείο 1ΜΒ+ έχοντας κάνει : 1 ] Tools > Options > καρτέλα Downloads > τικαρισμένο το "Show download manager when a download begins" > ξετικαρισμένο το από κάτω και 2 ] Καρτέλα Privacy > Κατηγορία "Download History" > στο πεδίο από κάτω να είναι επιλεγμένο το "χειροκίνητο" ... Αφού έχουν γίνει όοοοοολα αυτά, μάλλον θα φτιάξει [πιστεύω ότι μόνο το δεύτερο βήμα θα είναι αρκετό, αλλά κάνε τα όλα...]
thanocaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Είχα το ίδιο παλαιότερα. Απλά πήγαινε στο C:\Documents and Settings\_________\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ , όπου παύλες το userID των windows και μέσα εκεί ψάξε για το αρχείο downloads.rdf και σβήστο (εννοείται αφού έχεις βγει από τον μοζίλα).
athkario Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Search?
athkario Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.