giorkarapas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους Με αφορμή post ενός άλλου φίλου, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, να συγκεντρώσουμε εδώ όλες τις ιστορίες από στρατό. Οπότε....ράδιο αρβύλες, προσωπικές ιστορίες, ιστορίες που ακούσαμε από άλλους, σκατοιστορίες(δεν θα ξεχάσω ποτε εκείνη την κουράδα-βουνό στις τουαλέτες του ΚΕΥΠ...), ιστορίες με πόντικες που χορεύαν στα μαγειρία, ή ιστορίες με το καλύτερο φίδιασμα...ΡΙΧΤΕ ΤΙΣ Μια δικιά μου που μου ήρθε τώρα... ΛΥΒ Λαμία(απόλαυση, καμία σχέση με ΛΥΒ παραμεθόριου), 1-2 1-2 πάμε μαγειρία, όλος ο λόχος....πιο πάνω ο Ταξίαρχος και διοικητής του στρατοπέδου, οπότε ο ανθυπολοχαγός για να του κάνει καλή εντύπωση, αρχίζει και καλά να φωνάζει Α-ΡΙΣΤΕΡΟ...και περιμένει από μας να απαντήσουμε με ανάλογο πάθος και φωνή ΛΥΒ....ούτε συννεονημένοι να είμασταν...από όλα το λόχο ίσα που ψιλοακουστηκαν κάτι ψιλοαδερφίστικα λυβ....πιο δυνατά ο ανθύπολοχαγός(ένα βλαμμένο από Έβρο που δουλευαν και οι συναδελφοι του)Α-ΡΙΣΤΕΡΟ...πάλι τα ίδια εμείς...τέσπα μην τα πολυλογώ αφού φτάσαμε στο εστιατόριο, μας σταματάει, ρίχνει καντήλια χριστοπαναγίες έχει κοκκινήσει ολόκληρος που τον κάναμε ρεζίλι... Αν ζούσατε τη φάση θα καταλαβαίνατε το γέλιο που ρίξαμε μετά Μόλις θυμηθώ άλλες θα ενημερώσω προσ το παόν περιμένω δικές σας....
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Sorry αν σου χαλάω το thread,αλλά θα σου πω εγώ μια ιστορία στρατού. Ο γκόμενός μου έχει μπει φαντάρος και δεν τη παλεύω κάστανο.
Vagos_46 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Sorry αν σου χαλάω το thread,αλλά θα σου πω εγώ μια ιστορία στρατού.Ο γκόμενός μου έχει μπει φαντάρος και δεν τη παλεύω κάστανο. ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια!! φαντασου ποσες κοπελες ειναι στη θεση σου τωρα! δυστυχως αν αρχισω τις ιστοριες για στρατο θα τελειωσω μεθαυριο :mrgreen: ενα highlight... στα λελε μου στην τελευταια σκοπια που εκανα ξεχασα το οπλο!! και ενιωθα ελαφρυς και ωραιος!! :mrgreen: :mrgreen: ευτυχως ηταν στο φυλακιο και κατεβηκα και το πηρα αλλιως ακομη δεν θα ειχα απολυθει!! :mrgreen: :mrgreen:
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ο γκόμενός μου έχει μπει φαντάρος και δεν τη παλεύω κάστανο. Sorry, αλλά επειδή πρώτα διαβάζω τα ποστ και μετά κοιτάω το alias, και επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ότι ποστάρουν μόνο άντρες στα τεχνολογικά φόρουμ, πέθανα στα γέλια στην αρχή.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Sorry, αλλά επειδή πρώτα διαβάζω τα ποστ και μετά κοιτάω το alias, και επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ότι ποστάρουν μόνο άντρες στα τεχνολογικά φόρουμ, πέθανα στα γέλια στην αρχή. Το ίδιο και εγώ, πήγα να φύγω από την καρέκλα...
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Sorry, αλλά επειδή πρώτα διαβάζω τα ποστ και μετά κοιτάω το alias, και επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ότι ποστάρουν μόνο άντρες στα τεχνολογικά φόρουμ, πέθανα στα γέλια στην αρχή. Εγώ την έχω κόψει μήνες τώρα βασικά. ΟΥΠΣ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Sorry, αλλά επειδή πρώτα διαβάζω τα ποστ και μετά κοιτάω το alias, και επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στο ότι ποστάρουν μόνο άντρες στα τεχνολογικά φόρουμ, πέθανα στα γέλια στην αρχή.LOLΠραγματικά θα χε γέλιο να κάνει μουστακαλής τέτοια δήλωση για μουστακαλή..
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ την έχω κόψει μήνες τώρα βασικά. Χαίρομαι. Ίσως αυτό σε βοηθήσει λίγο με τα σπυράκια και τη μερική τύφλωση, καθως ως γνωστόν, τυφλώνει.
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Παππουδίστικες ζήλειες. Τέρμα το οφτόπικ, το έχουμε συνουσιάσει τελευταία.
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Fair enough. Η μόνη ιστορία που έχω συγκρατήσει είναι όταν ήμουν στην Ψίνθο, σε ένα ορεινό χωριό της Ρόδου. Και μας είπαν ότι έχουμε πόλεμο. Είχε γίνει το επεισόδιο στα Ίμια. Το θυμάμαι γιατί είχα νούμερο στην πύλη 24:00-02:00 και πεταχτήκαν όλοι από το θάλαμο. Και κάποιοι μονιμάδες την κοπάνησαν από το στρατόπεδο. Άλλοι κλαψούριζαν να μην πάρουν όπλο. Και θυμάμαι εμένα με κάτι σειρούλες, που πακετάραμε κασσέτες και τσιγάρα λες και θα πηγαίναμε εκδρομή. Σε μερικά πράγματα προφανώς, λες από μέσα σου "δε γαμιέται" και πας. Όταν έληξε το επεισόδιο, κανένας από αυτούς δεν τόλμησε να μας ξανακοιτάξει στα μάτια. Πριν το επεισόδιο, ήταν οι πιο θρασύδειλοι μπινέδες. Scuse my language.
EKTELESTES Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τι πίνουν τα "φίδια" του Στρατού? ....milk-snake...... ( Απο ατάκα που ειπώθηκε απο τον υποφαινόμενο στα ΙΛΥΒ της Αυλώνας όταν ένα γνωστό φίδι της σειράς του πήγε να πάρει φραπέ απο τον Καψιμιτζή μας... "Ρε τι του φτιάχνεις εκεί, κάντου 1 μιλκ-σνέικ ..... !!... " ) 2) Γιάννενα, Μεραρχία, ΟΑΣ ( Όργανο Ασφαλείας Στρατοπέδου, φορώντας πολιτικα εν ώρα υπηρεσίας ). Ένα φιλαράκι μου έρχεται Γιάννενα με την κοπέλα του για 2 μέρες και εν ώρα υπηρεσίας βγαίνω απο την Μεραρχία ( που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ) και πάω να τους συναντήσω 1,500 μέτρα πιο κάτω σε 1 ταβέρνα να πιούμε 1 μπυρίτσα... κάθομαι καμια ώρα και πίνουμε, οπότε κατα τις 11 το βράδυ λέω να γυρίσω Μεραρχία να δω τι γίνεται... Με το που σκάω μύτη, βλέπω αστυνομία,αποκλεισμένους δρόμους, σειρήνες, στρατιωτικούς, τον Ταξίαρχο κτλπ έξω απο το κτίριο κ κάτι να γίνεται στην κεντρική είσοδο της Μεραρχίας !!... Κάποιος ψυχάκιας (όπως μαθεύτηκε αργότερα) είχε αφήσε 1 βαλίτσα και έφεραν πυροτεχνουργούς και την ανατίναξαν... Μόλις είχα προλάβει να μπω στην αυλή της Μεραρχίας όταν έσκασε μύτη ο Υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας του 2ου γραφείου :lol:
guido Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 291 φίλε μου, εσύ? 287 , Απλά το περιστατικό που αναφέρεις έχει γίνει καρμπόν Πάντα ψόφιοι οι Υ.Β (ΥΠ) Για πες και όνομα του ανθυ μπας και είχαμε τον ίδιο. Εχω κολλήσει και δεν θυμάμε τώρα το όνομα του,μόνο τον χαρακτηρισμό ως "κοντοπούτ@νο"
wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αντιαεροπορική βολή σε κάποια παραλία στην Ξάνθη. Δεν θυμάμε ονόματα τώρα. Δυστηχός ήταν την ημέρα που ο αείμνηστος πρωθυπουργός τότε έδωσε εντολή αν μπεί το τούρκικο ωκεανωγραφικό να βυθιστεί. Ξεκινήσαμε τις βολές και ήταν πολύ ωραία. Πλάκα είχε. Γέλιο είχε , και φυσικά κανένας δεν πετύχαινε το ανεμούρι από το αεροπλάνο. Δίπλα μας ήταν μια μονάδα του μηχανικού. Αφασία πλήρης οι κύριοι. Ερχεται λοιπόν το αεροπλάνο και οι του μηχανικού είχαν την πρωτιά. Εκείνη την στιγμή που πρέπει να αρχίσει το μηχανικό τις βολές σηκώνωνται καμιά εικοσαριά γλάροι. Κατεβάζει ο λεβέντης την κάνη από το πολυβόλο και τους ξεπουπουλιάζει. Εμείς δίπλα να έχουμε ξεσκιστεί στο γέλιο. Μόλις τελειώνει η βόλτα του αεροπλάνου ζητάει ο δόκιμος εκεί τον λόγο από τον φαντάρο για τους γλάρους. Αυτός κλασικά τον στέλνει να πάει να γαμηθεί.Αρχίζουν τα άγρια καντήλια. Μπαίνει στην κουβέντα και ο λοχαγός τους. Είναι όλοι πλέον στην κορυφή από το άρμα και έχουν πλακωθεί στο ξύλο. Ήταν η καλύτερη βολή της ζωής μου μέχρι εκείνο το σημείο. Ατελείωτο γέλιο. Δυστηχός η μέρα έληξε άδοξα. Δύο ώρες κράτησε η βολή μόνο ενω ήταν για όλη την ημέρα. Την κοπανήσαμε άρον άρον από εκεί και πήγαμε για εμπόλεμη κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.