Panathinaikara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 έχω ένα laptop hp pavilion ze 4900. Πήρα ένα wireless router αλλάδδε μπορώ να καταφέρω να δει το router από το laptop. Drivers wireless έχω εγκαταστήσει στο laptop. Πρέπει να υπάρχει καμιά extra συσκευή στο laptop για να ενεργοποιήσω τη wireless λειτουργία;
kattistt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Βασικα Wireless Καρτα δικτυου! (ειναι ενεργοποιημενη η wireless καρτα δικτυου σου?)
capthookb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Επίσης πρέπει να είναι ανοιχτή η wireless λειτουργία στο router. Συνήθως έχουν ένα led που δείχνει αν το έχεις ανοιχτό ή όχι.
Panathinaikara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 capthookb,έχω κάρτα δικτύου wireless αλλά δεν ξέρω πως να την ενεργοποιήσω τη λειτουργία της. Αναγνωρίζεται κανονικά από το λειτουργικό και έχω εγκαταστησει druvers, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω , αν υπάρχει κανας διακόπτηςκλπ
capthookb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αν πας στο control panel, στις συνδέσεις δικτύου βλέπεις την ασύρματη κάρτα; Δεν ξέρω αν στο φορητό σου έχει κάποιο κουμπί. Κοίταξε το manual του.
21century Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Ολα τα hp εχουν ενσωματωμενα στο case ενα κουμπι που ενεργοποιει την συνδεση με ασυρματα δικτυα και μαλιστα η hp εχει drivers της Windcomm. Κοιταξε το εγχειριδιο χρησης..
alexisgt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Φίλε, αυτή η εικόνα είναι για το μοντέλο σου... ze4900 Ελπίζω να βοήθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.