Προς το περιεχόμενο

USB Ερώτηση!

globc25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Athlon XP 1600+, με mainboard Gigabyte GA-7VTXE. Το mainboard λέει ότι υποστηρίζει μέχρι έξι USB θύρες, έχει τις δύο εξωτερικές, και έναν USB connector εσωτερικά. Διαβάζοντας το manual είδα ότι θα μπορούσε να έχει και το αντίστοιχο καλώδιο (το οποίο έιναι optional) προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες θύρες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:

1) Τί καλώδιο είναι αυτό, και που βγάζει τις θύρες (εξωτερικά?)?<p>2) Έχω ήδη ένα USB hub από το παλαιότερο μηχάνημα. Τότε χρησιμοποιούσα το πολύ τρεις συσκευές. Αυτή τη στιγμή έχω γύρω στις 6 (4 + 2 που θέλω να βάλω (κάμερα κτλ)). Έχω ακούσει ότι πολλές συσκευές USB σε ένα σύστημα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν δεν ισχύει τι είναι καλύτερο: να βάλω το καλώδιο που υποστηρίζεται από το mainboard και να αποκτήσω 6 θέσεις ή να χρησιμοποιήσω το hub (το hub υποστηρίζει και τα δύο modes τροφοδοσίας: είτε από τη θύρα είτε με χρήση καλωδίου από την πρίζα).<p>Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by globc23:

<strong>Έχω έναν Athlon XP 1600+, με mainboard Gigabyte GA-7VTXE. Το mainboard λέει ότι υποστηρίζει μέχρι έξι USB θύρες, έχει τις δύο εξωτερικές, και έναν USB connector εσωτερικά. Διαβάζοντας το manual είδα ότι θα μπορούσε να έχει και το αντίστοιχο καλώδιο (το οποίο έιναι optional) προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες θύρες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:

1) Τί καλώδιο είναι αυτό, και που βγάζει τις θύρες (εξωτερικά?)?

(...)

</strong><hr></blockquote><p>Το καλώδιο αυτό συνδέεται με ένα μικρό pin στην μητρική και σου βγάζει τις θύρες USB στο πίσω μέρος του υπολογιστή, σαν τις κάρτες ήχου και γραφικών. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι σου καταλαμβάνει μία έξοδο πίσω, σαν να είχες PCI κάρτα. Πλην όμως δεν καταλαμβάνει θύρα PCI, μόνο την έξοδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...