Προς το περιεχόμενο

Sfalma 1003 sta windows XP GR + SP2

Johnny Em

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Ρ4 στα 3.2 με μητρική ASUS P5GD2 Delux

με κάρτα γραφηκών 3D Club GeForcee6600

RAM 1024 twimnos (την έβαλα προσφατα! μηπως είναι και αυτή αιτία?)

και οταν κατέβαζα με το BitTorrent μετα απο καμποση ορα και ενο λειτουργούσα και αλλα προγράμματαμου κολούσε ο υπολογιστής και μου πετούσε το ακολουθο σφάλμα! Με Μπλε οθόνη!

"Προελευση: System Error

Κατηγορία: (102)

Αναγνωριστ. συμβαντος: 1003

Κωδ. σφάλματος 000000c2, παράμετρος1 00000040, παράμετρος 2 00000000, παράμετρος 3 80000000, παράμετρος 4 00000000.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας και Υποστήριξης στο http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp."

Μπορει καποιος να μου απαντήσει ποια είναι η αιτία αφτού του σφάλματος και τι μπορώ να κανω για να το επιδιορτηόσω???

Απαντήστε μου αμεσα παρακαλω!!!

Σας Ευχαρηστώ!

Υ.Γ. για όποια ορθογραφηκά λάθη παρακαλώ συνχωρεστεμε!Απλα δεν τα παω καλα με τον γραπτό λόγο! Δείξτε κατανόηση!:-?

Δημοσ.

Μήπως η RAM δεν είναι συμβατή με την μητρική και για αυτό σου πετάει το σφάλμα?

Δεν ξέρω, εμένα αυτό μου έρχετε στο μυαλό!

Οποιος ξέρει ας βοηθήσει!

Δημοσ.

πριν απο αυτο το σφαλμα μου εωγαζε ενα αλλο το οποιο ελεγε οτι ο IRQL driver was equal or... κατι αλλο το οποιο διστιχως δεν το θημάμαι! απο το link του paredwse διαπιστοσα οτι και αφτο το σφαλμα που εχω αναφερει στην αρχη εμπεριεχει και το σφαλμα IRQL που μου προεωγαζε!

Δημοσ.
Ελπίζω να βοηθάει αυτό:

http://support.microsoft.com/kb/314492/en-us

Κάτι πιο συγκεκριμένο μήπως και μπορέσει να βγάλει πιο εύκολα άκρη?

Του τύπου hardware πρόβλημα!

Γιατί από όσο γνωρίζω μπορεί μια μητρική να μην αναγνωρίζει κάποια RAM ή CPU!

Δημοσ.

nomizw pws einai provlima mnimis.kati paraplisio simvainei kai se mena,pou kai pou etixws...,kai prepei na einai mnimi...se mena oxi logw simvatotitas alla prepei

na ta psiloepexe..tha epeidioxw allagi afou eimai endos egiisis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...