ale3is Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Στην δουλεια μου,εχουν winxp και σημερα αγοραστικαν οι αδειες χρησης τους.Πως τα νομιμοποιω χωρις να αναγκαστω να κανω φορματ?
Exiled2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Θα πας στο regedit και θα βρεις το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents Μετά πάτα δεξί κλικ τροποποίηση στο OOBETimer και άλλαξε τουλάχιστον ένα ψηφίο στην τιμή που έχει. Μετά πήγαινε στην εκτέλεση και γράψε c:\system32\oobe\msoobe.exe /a και θα ανοίξει το παράθυρο της ενεργοποίησης. Πας εκεί που λέει να κάνεις την ενεργοποίηση τηλεφωνικός και μετά αλλαγή του κλειδιού.
Exiled2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Με την προϋπόθεση ότι η άδεια είναι αντίστοιχη της έκδοσης των windows που έχεις εγκατεστημένα.
skoupas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πρέπει να αλλλαχθεί το key από windows xp professional corporate σε Xp professional OEM. Δεν πιάνει το παραπάνω κόλπο. Βγάζει invalid key όταν βάζεις το κλειδί το καινούριο. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
madsc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αυτός που αναφέρθηκε είναι ο επίσημος τρόπος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος που να μπορεί να αναφερθεί εδώ. Για να είσαι νόμιμος θα χρειαστείς κ άδεια για windows xp professional corporate που λες ότι έχεις εγκατεστημένα. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.