damino Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητοί συνφορουμίστες, Κατάφερα και πούλησα το pc της υπογραφής μου και πήρα 370 ευρά Δεν έχω πει ακόμα το οκ, γιατί θέλω να δω αν με παίρνει να φτιάξω κάτι καλύτερο μέχρι 600 ευρά Το pc που θέλω πρόκειται να ασχοληθεί με dvd authoring και επεξεργασία βίντεο, καθώς και με παιχνίδια και να είναι όσο γίνεται αθόρυβο χωρίς υπερβολές με υδρόψυξη κλπ Ηχο ας εχει onboard Για προτείνετε ρε παιδιά για τα παρακάτω: Κουτί/τροφοδοτικό Μητρική Μνήμη CPU VGA Δίσκος DVD writer
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 koita na deis me 600 euro h tha pareis pc,alla den tha exei/kanei tis douleies pou anafereis,h den tha pareis pc...apla,einai poly liga ta lefta pou dineis gi'ayta pou zhtas...h anevase ta lefta h kane ekptwsh stis apaithseis sou...
PATRINOS06 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 koita sklhro poso theleis?1*300GB kai 1*80GB tha htan pisteyw arketa.ydropshxh kammia 100 euro,cpu kai mobo kammmia 400,kouti trofodotiko exartatai ap'to poso mourh theleis na poulas.ws gamer omws,panw apo mia 100ara kai ta 2 mazi!.RAM toul 1 GB sta 800 kalytrera, kammia 200 xontrika.mexri twra synolo kammia 800 sto per...an grafeis polla dvd pas se dvd-rw plextor.. thelw na sou pw me liga logia oti an den gineis pio sygkekrimenos sxetika me to ti zhtas den mporei kanenas na se voithisei...
damino Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον σε μπερδεψα ΔΕΝ θελω υδροψυξη, απλα να ειναι οσο γινεται αθορυβο απο κουλερακια ΔΕΝ θελω να πουλαω μουρη απο κουτι Σκληρο νομίζω 1x320 θα ειναι οκ Με onboard vga πχ της ASUS P5B Deluxe θα παίζω παιχνιδακια ? Ισως ετσι προσωρινα γλιτωσω καποια ευρω και παρω later μια VGA
@topos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον σε μπερδεψαΔΕΝ θελω υδροψυξη, απλα να ειναι οσο γινεται αθορυβο απο κουλερακια ΔΕΝ θελω να πουλαω μουρη απο κουτι Σκληρο νομίζω 1x320 θα ειναι οκ Με onboard vga πχ της ASUS P5B Deluxe θα παίζω παιχνιδακια ? Ισως ετσι προσωρινα γλιτωσω καποια ευρω και παρω later μια VGA Το παλιο το δινεις μαζι με οθονη?Η την κρατας?Να υποθεσω πως αυτα που θελεις να κανεις τα εκανες και με τον παλιο?Οι on- board vga στην καλυτερη παιζουν στα επιπεδα της f5200.. Τωρα ειδα πως δεν ζητας οθονη... Φτιαχνεις ενα αξιοπρεπες συστημα... Ας πουμε κουτακι+τροφ 60 ραμ 110 (1gb 667) μητρικη κανενα 100 καρτα γραφ 100 (π.χ 1600pro) επεξ 180 (6300) σκηρος 80 (250gb) dvd-writer 35 (lg) συνολο 665 Εαν δεν μπορεις με τιποτα να δωσεις τα 65 παραπανω κοψε την καρτα γραφικων... (Υ.Γ Παντως εισαι τυχεροτατος που βρηκες να δωσεις τον atlon με τετοια τιμη)
damino Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Το παλιο το δινεις μαζι με οθονη?Η την κρατας?Να υποθεσω πως αυτα που θελεις να κανεις τα εκανες και με τον παλιο?Οι on- board vga στην καλυτερη παιζουν στα επιπεδα της f5200.. Τωρα ειδα πως δεν ζητας οθονη... Φτιαχνεις ενα αξιοπρεπες συστημα... Ας πουμε κουτακι+τροφ 60 ραμ 110 (1gb 667) μητρικη κανενα 100 καρτα γραφ 100 (π.χ 1600pro) επεξ 180 (6300) σκηρος 80 (250gb) dvd-writer 35 (lg) συνολο 665 Εαν δεν μπορεις με τιποτα να δωσεις τα 65 παραπανω κοψε την καρτα γραφικων... (Υ.Γ Παντως εισαι τυχεροτατος που βρηκες να δωσεις τον atlon με τετοια τιμη) Το εδωσα χωρις οθονη Και οντως ηταν περιπτωση γι αυτο και μπηκα σε αυτη την φαση τωρα δεν ηθελα να το αλλαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.