Προς το περιεχόμενο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η Taskbar! ΒΟΗΘΕΙΑ!

jimaras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΩΝ Windows ΚΑΙ ΕΝΑ Reset ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η Taskbar! ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Taskbar ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Scan ΓΙΑ ΙΟΥΣ, Registry Scan, ΟΛΑ ΤΑ Updates ΤΩΝ Windows ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η Taskbar ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝ ΤΑ Windows ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ Registry Key ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ System Restore. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο που θα προτεινω αλλα

πηγαινε

πινακας ελεγχου>γραμμη εργασιων και μενου ''εναρξη''>διπλο κλικ>

και τσεκαρε στην καρτελα γραμμη εργασιων την δευτερη επιλογη

(αυτοματη αποκρυψη γραμμης εργασιων)πρεπει να μην ειναι τσεκαρισμενο το τετραγωνακι.

Δημοσ.

harrys23 δεν βοηθησε

japan οταν παταω το πληκτρο αυτο δεν μου εμφανιζει την taskbar αλλα μονο το start menu. εχω απελπιστει. καμμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

κατεβασα και το προγραμματακι του Eusebius και το αρχειο του t.chris αλλα τιποτα. ειναι εκνευριστικο! καμμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

se emena se mia paromia periptosi prin kanena mhna peripou eixa kollisei ton :virus email-worm.win32.brontok.n (ayto to onoma edose to kaspersky )

shmeioste epeishs oti sto molismeno pc den ton ebriske to kaspersky , ton brike otan ebgala ton skliro kai ton skanara se allh egkatastash .....

kalo kouragio sto psaksimo....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...