Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc

mangeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία. Εγώ προσωπικά προτιμώ να παίρνω κάτι σύμφωνα και με τις μελλοντικές του ικανότητες.

Τώρα ας τα βάλουμε κάτω με τιμές ενός γνωστού e-shop. INTEL CORE 2 DUO E6700 2.66 GHZ – 549? + MOBO Evga nForce 680i 269? + XFX GEFORCE 7900GS 230? + 2GB (2X1GB) DDR2-800 Super Talent 329? = 1377? (και αν είσαι Αθηνά ή Θεσσαλονίκη και μπορείς να το ψάξεις λίγο σε μαγαζιά μπορείς να ρίξεις και κατά 150? περίπου το συνολικό κόστος), άρα είμαστε -277? από τον προϋπολογισμό… Αν δεν μπορείς να τα εξοικονομήσεις από κάπου, τότε δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές… Είσαι αναγκασμένος να βάλεις τον CORE 2 Duo 6600. Αλλά επιμένω για την ΜΟΒΟ γιατί είναι της Evga (κορυφαία εταιρεία) κατασκευασμένη με τις προδιαγραφές του καινούριου τετρεπύρηνου INTEL CORE 2 EXTREME QX6700 και με το ποιο σύγχρονο chipset και δυνατότητες να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το SLI, άρα με ένα μικρό επιπλέον κόστος σου δίνει την δυνατότητα όταν αποφασίσεις να κάνεις μία αναβαθμίσει να έχεις πολλές επιλογές και να μην δεσμεύεσαι σε Core2 Duο, κάρτες γραφικών, και ram με ταχύτητες διαύλου έως 800MHz (και αν σου αρέσει να σκαλίζεις τον Η/Υ σου και δεν σε φοβίζει o υπερχρονισμός τότε θα σε ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο).

Δημοσ.

παιδια ξεχασα να σας πω οτι δεν πήρα την MSI αλλα αυτήν την Motherboard!

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526654

ελπίζω να έκανα καλή επιλογή :???:

οσο αφορα την μνημη κατέληξα εδω

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783

ΥΓ. Συγγνωμη αν γίνομαι κουραστικός αλλα θελω να είμαι σιγουρος για κατι γιατι ξοδεύω τα ωραία μου ευρωπουλα!! :-D

Δημοσ.
Ωραία. Εγώ προσωπικά προτιμώ να παίρνω κάτι σύμφωνα και με τις μελλοντικές του ικανότητες.

Τώρα ας τα βάλουμε κάτω με τιμές ενός γνωστού e-shop. INTEL CORE 2 DUO E6700 2.66 GHZ – 549? + MOBO Evga nForce 680i 269? + XFX GEFORCE 7900GS 230? + 2GB (2X1GB) DDR2-800 Super Talent 329? = 1377? (και αν είσαι Αθηνά ή Θεσσαλονίκη και μπορείς να το ψάξεις λίγο σε μαγαζιά μπορείς να ρίξεις και κατά 150? περίπου το συνολικό κόστος), άρα είμαστε -277? από τον προϋπολογισμό… Αν δεν μπορείς να τα εξοικονομήσεις από κάπου, τότε δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές… Είσαι αναγκασμένος να βάλεις τον CORE 2 Duo 6600. Αλλά επιμένω για την ΜΟΒΟ γιατί είναι της Evga (κορυφαία εταιρεία) κατασκευασμένη με τις προδιαγραφές του καινούριου τετρεπύρηνου INTEL CORE 2 EXTREME QX6700 και με το ποιο σύγχρονο chipset και δυνατότητες να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το SLI, άρα με ένα μικρό επιπλέον κόστος σου δίνει την δυνατότητα όταν αποφασίσεις να κάνεις μία αναβαθμίσει να έχεις πολλές επιλογές και να μην δεσμεύεσαι σε Core2 Duο, κάρτες γραφικών, και ram με ταχύτητες διαύλου έως 800MHz (και αν σου αρέσει να σκαλίζεις τον Η/Υ σου και δεν σε φοβίζει o υπερχρονισμός τότε θα σε ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο).

Συμφωνώ με ένα πράγμα μόνο, ότι δεν πρέπει να κάνουμε οικονομία στην μητρική και στο τροφοδοτικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε και αγοράζουμε ότι πιο ακριβό και καλύτερο υπάρχει... Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ανοησία αφού πληρώνεις ένα υπέρογκο ποσό για κάτι που σε 2-3 μήνες θα "εκθρονιστεί" από κάτι άλλο. Οπότε είμαι της λογικής του παίρνω κάτι πολύ καλό αλλά όχι το καλύτερο ώστε να έχω τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/απόδοσης.

Προτείνω 1) ASUS P5B Deluxe WiFi-AP 205 ? (Άριστες επιδόσεις σε προγράμματα γραφιστικά και γραφείου, πλούσιος εξοπλισμός + Supports crossfire with ATI catalysts 6.10 http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/

2) E6600 (9x multiplier , 2.4Ghz) γιατί δεν νομίζω το 10x multiplier και τα 200 mhz πάνω (Ε6700) να αξίζουν 200+ ευρώ παραπάνω

Μνήμες και κάρτα γραφικών ΟΚ αν και θα μπορούσες να πάρεις κάτι σε ΑΤΙ όπως Χ1950Pro που είναι πολύ καλό τσιπάκι και πάνω κάτω στην τιμή που είναι και το 7900GS. Απλά θα έχει και την υποστήριξη του crossfire πιο μετά αν θες να κάνεις αναβάθμιση.

Δημοσ.

@ naknak,

oraia afta pou les file, aplws opos eipe kai o Shaku den axizei na xalasei kaneis tosa xrimata perissotera gia na parei enan epexergasti sta 2.6 GHZ me 10x multiplier, otan mporei me 200 euro ligotera na exei enan exisou poli kalo epexergasti :)

oso anafora tin karta grafikon mallon kataligo stin X1950 Pro 256 MB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...