Προς το περιεχόμενο

Black Mesa - Half-Life reimagining [Source mod]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Στα 20000 likes στην επίσημη σελίδα στο Facebook ( http://www.facebook.com/BlackMesaDevs ), θα έχουμε νέο media update -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Και πριν αρχίσει (ξανά) η γκρίνια, δεν χρειάζεται να κάνετε like. Ήδη κοντεύει να συμπληρωθεί το όριο. :)

Απλά ενημερώνω ότι προσεχώς θα έχουμε νεότερα.

Δημοσ.

Ε, κομματάκι... όχι ότι μας χρωστούσαν αλλά πέρασαν χρόνοι δέκα και το project έχει γίνει αστικός μύθος.

• Moderators
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι πιο απλά για μένα. Λένε ότι θα έχουν ένα media update στα 20000 like (για οποιοδήποτε λόγο που δεν με αφορά). Τα likes είναι τώρα στα 17900, οπότε υποθέτω ότι μέσα στην ημέρα (κι αρα προσεχώς), θα έχουμε κάτι νεότερο.

Δεν είμαι το ίδιο συγχισμένος με το ότι δεν έχουν κάνει release ακόμα. Είμαι μάλλον αρκετά ok με αυτό.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι πιο απλά για μένα. Λένε ότι θα έχουν ένα media update στα 20000 like (για οποιοδήποτε λόγο που δεν με αφορά). Τα likes είναι τώρα στα 17900, οπότε υποθέτω ότι μέσα στην ημέρα (κι αρα προσεχώς), θα έχουμε κάτι νεότερο.

Δεν είμαι το ίδιο συγχισμένος με το ότι δεν έχουν κάνει release ακόμα. Είμαι μάλλον αρκετά ok με αυτό.

Δεκτόν φυσικά... και εννοείται ότι η δική μου μομφή δεν είναι απέναντι σε σένα αλλά στο ίδιο το project.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...