firewalker Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Λοιπόν... Το επόμενο μήνυμα να είναι το link με την ανακοίνωση.
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Λοιπόν... Το επόμενο μήνυμα να είναι το link με την ανακοίνωση. Θες να πάει το thread στο internet archive ρε φίλε;
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πρωτο μερος της συνεντευξης στο Rock Paper Shotgun του project leader Carlos Montero: Interview: What Happened To Black Mesa: Source? Part 1 Αυριο αναμενεται το δευτερο μερος.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πρωτο μερος της συνεντευξης στο Rock Paper Shotgun του project leader Carlos Montero: Interview: What Happened To Black Mesa: Source? Part 1 Αυριο αναμενεται το δευτερο μερος. αναμένεται τριλογία
john2gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Όχι αλλά λογικά βρισκόμαστε στην αρχή του hype machine
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Και το δευτερο μερος της συνεντευξης στο Rock Paper Shotgun: http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/what-happened-to-black-mesa-source-part-two/
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Στα 20000 likes στην επίσημη σελίδα στο Facebook ( http://www.facebook.com/BlackMesaDevs ), θα έχουμε νέο media update -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Και πριν αρχίσει (ξανά) η γκρίνια, δεν χρειάζεται να κάνετε like. Ήδη κοντεύει να συμπληρωθεί το όριο. Απλά ενημερώνω ότι προσεχώς θα έχουμε νεότερα.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Απλά ενημερώνω ότι προσεχώς θα έχουμε νεότερα. yeah... right...
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ε, κομματάκι... όχι ότι μας χρωστούσαν αλλά πέρασαν χρόνοι δέκα και το project έχει γίνει αστικός μύθος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τα πράγματα είναι πιο απλά για μένα. Λένε ότι θα έχουν ένα media update στα 20000 like (για οποιοδήποτε λόγο που δεν με αφορά). Τα likes είναι τώρα στα 17900, οπότε υποθέτω ότι μέσα στην ημέρα (κι αρα προσεχώς), θα έχουμε κάτι νεότερο. Δεν είμαι το ίδιο συγχισμένος με το ότι δεν έχουν κάνει release ακόμα. Είμαι μάλλον αρκετά ok με αυτό.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τα πράγματα είναι πιο απλά για μένα. Λένε ότι θα έχουν ένα media update στα 20000 like (για οποιοδήποτε λόγο που δεν με αφορά). Τα likes είναι τώρα στα 17900, οπότε υποθέτω ότι μέσα στην ημέρα (κι αρα προσεχώς), θα έχουμε κάτι νεότερο. Δεν είμαι το ίδιο συγχισμένος με το ότι δεν έχουν κάνει release ακόμα. Είμαι μάλλον αρκετά ok με αυτό. Δεκτόν φυσικά... και εννοείται ότι η δική μου μομφή δεν είναι απέναντι σε σένα αλλά στο ίδιο το project.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα