koutsouni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Ετοιμάζομαι για αγορά Laptop και μετά από πολύ κόπο κάι μπέρδεμα κατέληξα σε αυτούς τους δύο: 1) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24_74&products_id=4165 2) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4407 Περισσότερο κλείνω προς τον FSC... Έχει σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά, απλώς δεν έχει κάμερα και ΒΤ και δεν ξέρω τι παίζει με θερμοκρασίες και αξιοπιστία... Έσεις τι προτείνετε? Έχει κανείς εμπειρία από τα παραπάνω μηχανήματα? Αν υπάρχει και κάτι που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου, ευχαρίστως να το δω! Τιμή μέχρι 1500 ευρώ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsouni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καμιά γνώμη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 βασικα το fs εχει camera που την δινει δωρο μεσ το κουτι απλα δεν ειναι ενσωματωμενη.ειναι μια usb πολυ μικρη..εγω που το χω απο θερμοκρασιες δεν εχω παρατηρησει τπτ παραλογο...51 cpu kai το πολυ 40 o δισκος...το μηχανημα απλα πεταει!!!τωρα για το αλλο δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mavronasel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 to proto pare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 koutsouni και εγώ το FSC θα σου προτείνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsouni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά ευχαριστώ πολύ...! Τελικά παρήγγειλα το FSC από e-laptops 1419 ευρώ.. Το περιμένω Δευτέρα. Αν και τελευταία στιγμή μπήκα σε δίλλημα με τον Asus A6je από ένα post αλλά θέλω να πιστεύω πως έκανα καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εγω που το χω απο θερμοκρασιες δεν εχω παρατηρησει τπτ παραλογο...51 cpu kai το πολυ 40 o δισκος...το μηχανημα απλα πεταει!!! +1 από έναν ευτυχισμένο κάτοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κάνα comment για ποιότητα κατασκευής για το FSC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 εγω δεν εχω εμπειρια στα λαπτοπ για να πω αλλα απο κατι acer που εχω δει πολυ καλυτερος ειναι...ασε που ειναι λεπτοτερο παρα το βαρος του απο πολλα της αγορας και ειδικα τα hp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Κάνα comment για ποιότητα κατασκευής για το FSC Fujitsu Siemens: Eμφαση στην ποιότητα κατά την παραγωγή προϊόντων της ΗΜΕΡΗΣΙΑ 11/11/2006 Στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων η ποιότητα έχει αρχίσει να είναι όλο και πιο σημαντική και οι πελάτες τη θεωρούν πλέον αναπόσπαστο στοιχείο όταν αγοράζουν νέα προϊόντα. Aυτός είναι και ο λόγος που η Fujitsu Siemens Computers δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό τον τομέα και το εργοστάσιο στην πόλη Άουγκσμπουργκ στη Bαυαρία έχει λάβει αρκετά βραβεία και γενικότερα θεωρείται από τα πιο προηγμένα στην Eυρώπη. Eίναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο έχει λάβει το Industrial Excellence Award 2003 για την «εξαιρετική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας», όπως και το βραβείο για το Kαλύτερο Eργοστάσιο της Xρονιάς στη Γερμανία το 2005. Tο εργοστάσιο του Άουγκσμπουργκ λειτουργεί από το 1987, απασχολεί περισσότερα από 2.000 άτομα και κατασκευάζονται εκεί επαγγελματικοί επιτραπέζιοι και φορητοί υπολογιστές, καθώς και servers, όπως και πληκτρολόγια και κεντρικές πλακέτες. Όντας δίπλα στο τμήμα ερευνών και ανάπτυξη της γερμανοϊαπωνικής εταιρείας, είναι πιο εύκολη η ταχύτατη προσαρμογή σε νέες τεχνολογίες και στη δημιουργία νέων προϊόντων. Παράλληλα, όπως σημειώνουν τα στελέχη της Fujitsu Siemens Computers, ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στη δοκιμή των προϊόντων. Oλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται στο Άουγκσμπουργκ δοκιμάζονται ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, προκειμένου να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ποιότητά τους. Eίναι χαρακτηριστικό ότι τα προϊόντα περνούν από δοκιμές που έχουν να κάνουν με την αντοχή τους σε ακραίες καιρικές συνθήκες, πτώσεις, δονήσεις, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, κ.ά. Eπιπλέον, δοκιμάζεται η χρήση των υπολογιστών ακόμη και στα πιο περίεργα σενάρια. Eτσι, είναι πιθανό στο εργαστήριο δοκιμών να βρει ο επισκέπτης ένα... μαξιλάρι. O λόγος δεν είναι για να κοιμηθεί κάποιος, αλλά για να δοκιμαστεί ένας φορητός υπολογιστής σε ένα σενάριο, όπου ο χρήστης κάθεται στο κρεβάτι ή σε έναν καναπέ και έχει μπροστά του το PC πάνω σε ένα μαξιλάρι. Παιδιά ξέρετε το παρακάτω; Η Fujitsu Siemens Computers, προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα αναβάθμισης με το νέο λειτουργικό Microsoft Windows Vista. Το πρόγραμμα αναβάθμισης θα δώσει στους πελάτες της την ευκαιρία να βελτιώσουν το PC ή το notebook που διαθέτουν με το νέο λειτουργικό Windows Vista, εάν η αγορά τους πραγματοποιηθεί από την Fujitsu Siemens Computers από 26 Οκτωβρίου 2006 έως 15 Μαρτίου 2007. Η αναβάθμιση είναι δυνατή έως 31 Μαρτίου 2007. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε τελικούς χρήστες και σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. http://www.fujitsu-siemens.com/vista Ζητάει αριθμό επιβεβαίωσης τεχνικής αναβάθμισης ή τον αριθμό του πιστοποιητικού αυθεντικότητας αλλά δεν το δέχεται ενώ η παραγγελία έγινε 27Οκτ 2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinapias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα ,θα ηθελα αν εχετε δουλεψει το 1556 σε επεξεργασια Video τις επιδοσεις του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ειναι αξιοπιστα μηχανηματα και αρκετα δυνατα, τωρα ομως παιδια με την αναβαθμιση τι γινεται γιατι στην ιστοσελιδα που παραπεμπουν οι κατασκευαστες ζηταει πιστωτικη καρτα και χρεωνει 56 ευρω για αναβαθμιση στα Βιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Χωρίς να έχω διάθεση για γκρίνια πρωινιάτικα από το σερβις της fcs δεν εχω καλη εμπειρια. Την πρώτη φορα ενας μήνας για να γινει η επισκευή η οποία δεν ειχε κανενα αποτελεσμα οποτε ξαναπηγε για αλλο ενα μηνα. Οι τεχνικοι μη συνεννοήσιμοι από ένα σημειο και μετα με δουλευανε και απο πανω οτι ταχα περιμεναν τα ανταλλακτικα. Για να βγει ακρη επρεπε να μιλησω με ανωτερο ο οποιος προς τιμην του ενδιαφερθηκε και ειχα το μηχανημα μετα απο 3 μερες επισκευασμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.