CHRIS_MALL Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πείτε μου τι δεν προσέξατε εσείς κατά την εκτέλεση format και την πατήσατε μην την πατήσω κι εγω!! :mrgreen: Ακούω συμβουλές... Ευχαριστώ!
InviS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 1ον οτι εχεις ενα cd των windows για να εγκαταστησεις μετα το φορματ. LoL , (αστειευομαι αλλα σιγουρεψετο) 2ον οτι εχεις αποθηκευσει σε εναν αλλο σκληρο (ή γραψει σε cd) οτι δεν θες να χασεις. 3ον οτι εχεις τους drivers για το hardware σου (για τα βασικα τουλαχιστον/mobo,modem...) το 1ο σου format ειναι και αγχωνεσαι?? ειναι να μην κανεις την αρχη,μετα θα χτυπας ενα το μηνα ετσι για να παει καλα
npapak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Βασικα προσεξε να μην χασεις αυτα πυ χρειαζεσαι... Ολα τα αλλα βρισκονται.... GooD Luck...
red7genius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ειναι να μην κανεις την αρχη,μετα θα χτυπας ενα το μηνα ετσι για να παει καλα LooooL!!!! πολυ καλο!! και εγω να σου πω να κρατησεις οτι δεν θες να χασεις..καλη επιτυχια!!
despoinangel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 an den exeis xorismeno disko kalo tha itan na ton spaseis etsi oste se epomeno format na min xreiazetai na kaneis back up se megala arxeia opos p.x. mousiki i movies....
dimitris2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 egw eixa pathei formatethismo (kainourgia asthenia) ekana kathe mina sxedon...kapoia stigmi varethika afou siblirwsa oti xriazomoun apo programata...twra exw ena backup se periptwsi anagkis
Members gsarig Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μια βλακεία που έκανα εγώ στο πρώτο μου φορμάτ και μου πήρε 2-3 ώρες μέχρι να την καταλάβω είναι η παρακάτω: είχα βάλει, όπως πρέπει, boot from CD στα BIOS, μετά την πρώτη επανεκκίνηση όμως, καθώς ειχα ακόμα μέσα το CD, μου έλεγε press any key to boot from cd. Εγώ ο βλάκας το πάταγα και ξεκινούσε συνέχεια την εγκατάσταση από την αρχή. Ε, μετά τις 2-3 φορές το πήρα χαμπάρι και στην επόμενη επανεκκίνηση ρύθμισα το bios να ξεκινάει από τον σκληρό. Φυσικά, εναλλακτικά, μπορείς απλώς να μην πατήσεις boot from cd τη δεύτερη φορά. Χαζό, το ξέρω, αλλά αν είσαι άσχετος το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί από οπουδήποτε...
dterzakis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Ψάξε και κάνε back up ότι χρειάζεσαι. set ups, saves παιχνιδιών, εικόνες που έχεις σώσει από και απο 'κεί... ψάξε πολύ καλά και μετά βεβαιώσου ότι έχεις και όλους τους απαρέτητους drivers! nothing more, nothing less
sotalotsopa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δες και τα bookmarks/favorites αλλα και τα email των φιλων σου.
damis72 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τα mails κοίτα βασικά μη χάσεις γιατί είναι Common πρόβλημα. Στο Documents and Settings, καλού κακού πάρε backup όλο το folder του profile σου, έχει ότι θα χρειαστείς λογικά Mails/Favorites/My Documents/My Pictures/Saves. Αν χρησιμοποιείς Outlook Express κάνε και export τα accounts και πάρε backup τα αρχεία που χρησιμοποιεί *.dbx (τα οποία είναι στο profile). Αν χρησιμοποιείς Outlook κάνε copy το pst αρχείο (και αυτό είναι στο profile) Τα saves από τα παιχνίδια συνήθως είναι στο Profile αλλα ίσως είναι και Program Files οπότε κοίτα και εκεί ... Κάνε μία λίστα από το Control Panel με όλα τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει και βεβαιώσου ότι έχεις όλα τα Original Install Disks / Files. Επίσης βεβαιώσου ότι έχεις τους drivers για όλα τα add/ons - Κάρτες γραφικών - Modem - Sound κλπ... Και στο τέλος βεβαιώσου ότι ξέρεις όλα τα Passwords από Mail Accounts / Dial-up Connections / Web-sites που επισκέφτεσαι. Και μετά καλή τύχη ...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Να εχεις "προχειρο" cd-key! Την εχω πατησει ετσι 2-3 φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.