Προς το περιεχόμενο

Πλακέτα WESTERN DIGITAL

tempnipoly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι λιγο δυσκολο δεν ειμαι και σιγουρος

αλλα.....

εκτος απο κανεναν που του καηκε ο σκληρος 80αρης

πως κατεληξες οτι χρειαζεσαι πλακετα??

Δημοσ.

katalathos piga na balw to kalwdio anapoda me anoixto to pc, kai espase to diaolos to podari tou na akoumpisoun oi epafes, ebgale spitha kai ekane restart to pc kai den ton briskei. opote ta data tha einai sti thesi tous, mono i plaketa tha exei braxikiklwsei. swsta?

Δημοσ.

Δεν αρκει να ειναι απλα WD 80ρης. Εχουν και αυτοι διαφορες μεταξυ τους. Ακομα και αν εχει χαλασει αυτο που λες, πιθανως να μην δουλεψει αλλη πλακετα εκτος αν ειναι απο την ιδια παρτιδα.

Δημοσ.
Δεν αρκει να ειναι απλα WD 80ρης. Εχουν και αυτοι διαφορες μεταξυ τους. Ακομα και αν εχει χαλασει αυτο που λες, πιθανως να μην δουλεψει αλλη πλακετα εκτος αν ειναι απο την ιδια παρτιδα.

Η αληθεια ειναι οτι καπως ετσι τα ηξερα και εγω απλα δεν εβαζα το χερι μου στην φωτια..

τωρα οσο αφορα τον φιλο μας δεν ξερεις τι πεχτηκε και με τις κεφαλες

του δισκου πανε μια βολτα απο το καταστημα που το πηρες αν εχεις εγγυηση

δισκου και ισως να στον αντικαταστησουν τωρα για να σωσεις κατι απο μεσα χλωμο το βλεπω.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν είναι στην εγγύηση, οποτε απο το να τον πετάξω λέω να δοκιμάσω να βρω πλακέτα απο καποιον ίδιο χτυπημένο. Να χάσω τιποτα αλλο δεν παιζει πια...

Δημοσ.

Πως χάλασε ο δίσκος?

Διότι αν είχε αρχίσει να σβήνει και τέτοια απλά άλλη πλακέτα δεν θα δουλέψει αφού είναι αλλού η ζημιά...

Δεν πιστεύω καν οτι αξίζει να ψάξεις...

Δημοσ.

Αν φυσικά δουλέψει....

Πάντως και να μην δουλέψει υπάρχουν στο εξωτερικό εταιρίες που αναλαμβάνουν να βγάλουν ότι δεδομένο υπάρχει σωστά ακόμη και από δίσκους με χαλασμένα τα μηχανικα τους μέρη... Κόστος βέβαια πολλαπλάσιο των 10Ε.. Πάρε καλύτερα 5-6 καινούργιους για back up τον ένα στον άλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...