Yannis1976 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα! έχω ένα σύστημα με το τσιπσετ 965 της Ιντελ με τα XP και τους δίσκους ορισμένους σαν AHCI. Προσπαθώ να πάρω ένα image του C: για ώρα ανάγκης αλλά το κακό είναι ότι ούτε το Acronis Trueimage αλλά ούτε και το Norton Ghost 8.2 αναγνωρίζουν τους δίσκους. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα; Ακόμα και αν κάνω το image μέσω Windows πως θα το ανοίξω μετά αν δεν έχω τα Windows;; Ευχαριστώ Γιάννης
Vatos_locos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 εγώ θα σου πρώτην άκανε το Image μέσω Windows και αν πάθεις τίποτα κανεις ένα format εγκατάσταση και restore αυτά μέχρι να βρείς ένα πρόγρμμα και όταν το βρείς πες το και άσε εμενα γιατί το Acronis δεν αναγνωρίζει ούτε δίσκους σε συστοιχίες raid
Yannis1976 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Κάτι μπορεί να γίνεται με το BartPE, Acronis 10 και ανάλογους οδηγούς http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=472838#post472838
cyberstorm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ti einai auto AHCI ??? o controler tis microsoft gia diskous sata????
Yannis1976 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω...Advanced Host Controller Interface (AHCI). Αν αφήσεις απλό Sata, τότε δεν ενεργοποιείς στους καινούργιους δίσκους τα NCQ, Hot-plug και Sata-II
cyberstorm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 mipos kserei kaneis an exi vgalei i western digital diafora tools gia na tsekaris tous diskous tis????kati paromio me ta seagate tools.....
Petza Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ti einai auto AHCI ??? o controler tis microsoft gia diskous sata???? Advanced Host Controller Interface http://www.intel.com/technology/serialata/ahci.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface
Yannis1976 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν την απάντηση τη βρήκα σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ. BartPE με οδηγούς Intel και Acronis TrueImage 10 plugin. Δουλεύει τέλεια!
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 εγώ θα σου πρώτην άκανε το Image μέσω Windows και αν πάθεις τίποτα κανεις ένα format εγκατάσταση και restore αυτά μέχρι να βρείς ένα πρόγρμμα και όταν το βρείς πες το και άσε εμενα γιατί το Acronis δεν αναγνωρίζει ούτε δίσκους σε συστοιχίες raid Κι όμως είμαι σίγουρος πως έχω κάνει Image σε raid με το Acronis...
Vatos_locos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ναι φιλε μου και εγώ έχω image σε raid δίσκους και μου δηλώνει πριν κάνω το image ότι σε δυναμικούς δίσκους δεν θα ξεκινάει το θέμα είναι ότι με το boot cd δεν βλέπει το raid μετά
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 mipos kserei kaneis an exi vgalei i western digital diafora tools gia na tsekaris tous diskous tis????kati paromio me ta seagate tools..... Data Lifeguard Diagnostic for Windows Data Lifeguard Diagnostic for DOS (Floppy)
fits13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Re pedes yparxei kapoio programma poy me to poy kaneis ena aplo bootable backup toy diskoy soy otan kaneis epanafora kai xekinaei o ypologistis apo to dvd na anagnwrizei kai toys sata diskoys mesw ahci xwris kpoia idiaiteri ergasia?? o vatos_locos moy eipe oti me to acronis true image enterprise edition 9.1 to bootable diskaki poy ftiaxnei anangwrizei kanonika toys sata diskoys xwris kanena provlima(Ontws anagnwrizei toys sata alla oxi ta dvdrom). Kai telos thelw na moy peite poio einai to kalitero programma akoma kai gia ta poio nea sistimata ypologistwn(Opws ayta poy doylevoyn me to sistima ahci) apo ta: norton ghost 10, acronis true image 9.1 enterprise edition kai telos to paragon hard disk manage 8.0 gia na kaneis eykola ena backup toy diskoy soy wste na mporeis meta na to kaneis restore pali se ena sistima me sata kai ahci?? Sas parakalw na dikaiologisete tin apantisi sas. eyxaristw poly.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 φτιάξε το δισκακι απο το acronis και bootαρε από αυτό να δεις αν αναγνωρίζει τους δίσκους σου και αν τους βλέπει κανονικά τότε κανε backup και όλα θα είναι ok
fits13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Telika vrike kaneis kanenan oloklirwmeno tropo? H' kapoio programma poy na kanei afti ti doyleia swsta???? an nai poio einai ayto to programma - tropos????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.