Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκκινησης σε windows home ελληνικα

bab4uonly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους μηπως μπορει κανεις να βοηθησει? εχω windows ελληνικα home edition.λοιπον το προβλημα εμφανιζεται οταν παει να ξεκινησει το pc , φορτωνει

ta bios και μετα με πεταει ενα μηνυμα οτι δυστηχως δεν μπορει να γινει εκκινηση..και κανει reboot...εκανα safe mode αλλα τιποτα ,,,δεν ανοιγει ουτε ετσι...τι να κανω ?:confused:

Δημοσ.

σιγουρεψου οτι τον εχει αναγνωρισει ητε απο τα bios ή κοιτα οταν ξεκιναει το pc εκει που σου βγαζει τις συσκευες αν σου εμφανιζει και το σκληρο. recover δεν ξερω αν μπορεις να κανεις σε ελληνικα home απο αγγλικο pro cd.

Δημοσ.

εμ....πεσ'το ρε παιδι μου :P .τοτε μαλλον αλλο πρεπει να ειναι το προβλημα σου και οχι ο σκληρος. για το recovery οπως ειπα δεν ξερω οποτε περιμενε μηπως απαντησει καποιος που γνωριζει.

Δημοσ.
εμ....πεσ'το ρε παιδι μου :P .τοτε μαλλον αλλο πρεπει να ειναι το προβλημα σου και οχι ο σκληρος. για το recovery οπως ειπα δεν ξερω οποτε περιμενε μηπως απαντησει καποιος που γνωριζει.

exartatai to recovery.an anoigei konsola,mporeis na kaneis arketa pragmata,an omws einai aytomato tote den nomizw na mporeis na kaneis tpt (an thymamai kala,aytomato recovery kaneis apo cd me win XP SP2)

τι αλλο λες να ειναι μου ρχεται να τον σπασω.....πως μπορω να το κανω post

grafto se ena xartaki mwre kai grafto meta edw...

Δημοσ.
εκανα safe mode αλλα τιποτα ,,,δεν ανοιγει ουτε ετσι...τι να κανω ?:confused:

οταν λες εκανες safe mode εννοεις οτι σου εβγαλε το menu με safe mode κλπ και απλα δεν μπηκε στα win αφου το επελεξες ή προσπα8ησες να εμφανισεις αυτο το menu?

Δημοσ.
κανεις που να ξερει τπτ?

katarxhn coolare ligaki...oloi mas exoume erthei antimetwpoi me megala problhmata,alla otan rwtame kati perimenoume na mas apanthsoun,den gemizoume to topic me post pou na lene ta idia

sto thema mas twra....an opws proanefera mporeis na mpeis sthn konsola apokatastashs,kane FIXBOOT kai FIXMBR...an oute ki ayta doulepsoun psaxe na vreis cd me XP idia me ta dika sou,estw kai daneika h spasmena,apla gia na kaneis recover...

prin apo ayto omws kane oti leei o filos sto post pio katw ap'ayto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...