Brolly Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Καλησπερα, χθες αγορασα την Sapphire RADEON x1650PRO AGP. Την τοποθετησα στο PC ολα καλα.Οταν πηγα να κανω install τα drivers πειρα το εξης μηνυμα. Tι λετε να φτεει ?
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μόλις έκανα μία αναζήτηση στο Google για αυτό το error message http://www.google.gr/search?q=%22Zero+Display+Service+Error%22&hl=en&lr=lang_en|lang_el&start=30&sa=N Από τα λίγα που διάβασα, φαίνεται πως είναι πρόβλημα των ATI drivers που εμφανίζεται σε λίγο σχετικά κόσμο (μόνο 160 αγγλικές και ελληνικές σελίδες στο google!). Όλοι αναφέρουν πως με format, σε νέα εγκατάσταση XP οι οδηγοί μπαίνουν κανονικά. Αυτό με οδηγεί να συμπεράνω πως είναι κάποιο software conflict που δεν έχει ανακαλυφθεί ούτε από την ATI. Στη θέση σου θα το πάλευα με αφαίρεση των προηγούμενων οδηγών με έναν από τους ειδικούς uninstallers που κυκλοφορούν free τόσο για nVidia όσο και για ATI και κλείσιμο ΟΛΩΝ των υπολοίπων προγραμμάτων που τρέχουν (+ αυτά του tray). Τώρα, αν είναι κάποιο registry key π.χ. που κάνει τη δουλειά, τί να πω? Θα μπορούσε να προέρχεται από οπουδήποτε! Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ τώρα, sorry...
farazaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα , και εγω απο εχθες εγίνα κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας την οποία εγκατεστησα χώρΙς κανένα πρόβλημα με τους drivers που εχει στο συνοδευτικό CD (CATALYST 6.14). Oμως το προβλημα που αντιμετωπισα εγω εχει ως εξής : κανοντας δεξι κλικ στο desktop και επιλογή ιδιοτητες οθόνης πηγαινωντας ρυθμίσεις>για προχωρημένους κολάει και δεν ανοιγει το εμπομενο μενου με τα tabs για τις επιπλέον ρυθμισεις. Η ερώτηση μου είναι μήπως φταίει ο catalyst 6.14 και να εγκαταστήσω τον catalyst 6.11
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα ,και εγω απο εχθες εγίνα κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας την οποία εγκατεστησα χώρΙς κανένα πρόβλημα με τους drivers που εχει στο συνοδευτικό CD (CATALYST 6.14). Oμως το προβλημα που αντιμετωπισα εγω εχει ως εξής : κανοντας δεξι κλικ στο desktop και επιλογή ιδιοτητες οθόνης πηγαινωντας ρυθμίσεις>για προχωρημένους κολάει και δεν ανοιγει το εμπομενο μενου με τα tabs για τις επιπλέον ρυθμισεις. Η ερώτηση μου είναι μήπως φταίει ο catalyst 6.14 και να εγκαταστήσω τον catalyst 6.11 Catalyst 6.14; Δε νομίζω να υπάρχει ακόμα τέτοιο πράγμα. Η επίσημη έκδοση είναι 6.11 και νομίζω ότι υπάρχουν σε beta οι 6.12.
tsabukalis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ χτες πήρα την sapphire ati radeon x1300xt agp και είχα το ίδιο πρόβλημα με τους drivers του CD, ώσπου κατέβασα τους νεότερους 6.11 και λύθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.