Japan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα και τελικά ζήτησα τη γνώμη του υπεύθυνου του προγράμματος σπουδών της πληροφορικής,ο οποίος μου είπε να προτιμήσω την ΠΛΗ20 και την ΠΛΗ21.Και αυτό έκανα...Τώρα θα δούμε.Εύχομαι και σε σένα καλή συνέχεια και καλό τελείωμα. Δεν μας άκουγες κι εμάς στο φόρουμ που λέμε να πέρνετε την 22 μετά την 12... Ελπίζω να τα πας καλά με τα μαθηματικά γιατί θα τα χρειαστείς.
nontasg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δεν μας άκουγες κι εμάς στο φόρουμ που λέμε να πέρνετε την 22 μετά την 12... Ελπίζω να τα πας καλά με τα μαθηματικά γιατί θα τα χρειαστείς. Μπαααα,εγώ ήθελα να τα πάρω με τη σειρά.Ξέρεις,20 και 21....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 [...]paredwse νομίζω ότι πρέπει να έχεις αποκτήσει το IELTS πριν υποβάλλεις τα χαρτιά σου για να το λάβουν υπόψη τους.Για σιγουριά όμως πάρε στο μητρώο του ΕΑΠ να ρωτήσεις. OK, ευχαριστώ. Καλά, δεν πεθαίνω κιόλας να πάρω MBA. Απλώς για να'χω να κάνω κάτι να μην βαριέμαι.
nontasg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 OK, ευχαριστώ. Καλά, δεν πεθαίνω κιόλας να πάρω MBA. Απλώς για να'χω να κάνω κάτι να μην βαριέμαι. As you wish.You asked for it.....;-)
Japan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 paredwse, αν το έχεις πάντως το Proficiency ισχύει. Δεν χρειάζεται να δώσεις για άλλο.
Fan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ανάμεσα σε σπουδές στον Ευρωπαικο πολιτισμό, σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό και σε Διοίκηση επιχειρήσεων πιο νομιζετε ότι είναι πιο εύκολο και και πιο ενδιαφέρον;
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Πιο ενδιαφέρον το πρώτο, πιο χρήσιμο το τρίτο.
nontasg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ανάμεσα σε σπουδές στον Ευρωπαικο πολιτισμό, σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό και σε Διοίκηση επιχειρήσεων πιο νομιζετε ότι είναι πιο εύκολο και και πιο ενδιαφέρον; Πιστεύω πιο ενδιαφέρον είναι το πρώτο,πιο εύκολο είναι το δεύτερο(αλλά επίσης πολύ ενδιαφέρον) και σίγουρα πιο χρήσιμο το τρίτο.
Fan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Όταν λέτε πιο χρήσιμο τι εννοείτε; Για επαγγελματική αποκατάσταση;
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ε ναι, δλδ ένα πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων ακόμα και αν δεν χαίρει της ίδιας αναγνώρισης (τυχαία το λέω έτσι? παίζει να μην έχει διαφορά) με αυτό της ομώνυμης σχολής, ακόμα και σε άσχετη εργασιακή κατάσταση, σε ένα βιογραφικό μετράει πολύ, σε προαγωγές κτλ. Και ταμίας σε σουπερμάρκετ να είσαι που λέει ο λόγος, θα είσαι από τους πρώτους που θα γίνουν υπεύθυνοι τμήματος κτλ.
DaliaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ανάμεσα σε σπουδές στον Ευρωπαικο πολιτισμό, σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό και σε Διοίκηση επιχειρήσεων πιο νομιζετε ότι είναι πιο εύκολο και και πιο ενδιαφέρον; Πιό ενδιαφέρον για μένα είναι το δεύτερο στο οποίο φοιτώ κιόλας. Για σένα δεν ξέρω, δεν μπορώ να γνωρίζω τα ενδιαφέροντά σου. Τώρα για το αν είναι εύκολο... τι να σου πω. Εγώ λέω πως είναι, κάποιοι συμφοιτητές μου λένε όχι. Πιστεύω πως αν σου αρέσουν τα μαθήματα (Ιστορία, Δημόσιος και ιδιωτικός βίος, Τέχνες κτλ) θα σου φανεί εύκολο. Αν δεν σου αρέσουν , θα δυσκολευτείς.
Japan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Το πτυχίο τι το θες; Με τα πτυχία ΕΠΟ/ΕΛΠ δεν μπορείς να κανεις και πολλά επαγγελματικά, ενω με το πτυχίο ΔΕΟ είναι αλλιώς τα πράγματα.
Fan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά διάλεξα τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πέρασα. Είναι κανένας σε αυτό το τμήμα να μου δώσει πληροφορίες;
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εγω διαλεξα πληροφορική και είμαι στην θέση 6529 στην σειρά κατάταξης Άλλοι 2 φίλοι μου ειναι εκει γύρω και αυτοί Αφου γινεται με κλήρωση όπως λένε γιατι ζητάνε βαθμό απολυτηρίου? Εγώ έχω απολυτήριο 15 και ενας γνωστος μου που μπήκε πέρσι ειχε 12 και τον πήρανε Αν δεν έχεις μέσο δυστυχως.....
johnnyestia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 H σειρά κατάταξης βγαίνει με κλήρωση. Επίσης, έχω ακούσει από διάφορους με ..."bluetooth" τελευταίας τεχνολογίας, πως η κλήρωση αυτή δεν στήνεται. Βέβαια σε αυτά ποτέ δεν μπορεί να είναι κάποιος σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.